A LOVELY HOME WITH VINTAGE DETAILS

SHOE STORAGE

 photo 2_zpse996350e.jpg photo 1_zps58074758.jpg1 / 2 / 3 / 4

Der er flere af jer søde læsere, som har efterspurgt nogle smarte måder at opbevare sko på. Jeg må bare sige, at det ikke er en hel nem opgave, men fandt da nogle inspirationsbilleder og herunder har jeg samlet nogle forslag til køb af opbevaringsmuligheder til sko. Sko får hurtigt et rum til at se rodet ud, og derfor må den mest anvendte måde at opbevare sko være et sko skab. Jeg har selv et meget neutralt skab fra IKEA, hvilket faktisk fungerer rigtig godt. Hvis man ikke har et sko skab eller bare har en stor samling af sko, som ikke kan være i et skab, så kan man gøre Christina fra bloggen Passions For Fashion kunsten efter (se her). Hun har nemlig brugt helt almindelige papkasser fra Jakodan (her), hvorefter hun har taget billeder af alle sine sko, fået printet dem ud på noget kraftigt papir (her) og til sidst limet dem på kasserne. Ligesom på inspirationsbilledet herover. Det gør det i hvert fald nemt og overskueligt at finde det rigtige par sko. Man kan også bruge sine sko, som en del af indretningen. For eksempel stille dem på nogle hylder eller et skab med glasruder, og på den måde bruge dem, som en slags udstilling. Ellers er jeg helt tosset med, hvordan modebloggeren Frida Grahn har brugt et armeringsjern til hendes højhælede sko. Det kræver selvfølgelig, at man har en hel væg til det, men hvis man har, så giver det altså et ret lækkert og råt udtryk! Hvordan opbevarer I jeres sko?

 photo Slide1_zpsbcf7bb16.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Translation: There are several of you readers who have asked for some smart ways to store your shoes. It’s actually not a simple task, but I have found some pictures which you hopefully find inspiring and some suggestion on where to buy different types of storage opportunities for shoes. Shoes can quickly make a room look messy and therefore is the most common way to storage your shoes a simple shoe closet. The cons with a shoe closet is, that you can’t really have that many shoes in it. Another way to storage your shoes and still hiding them a bit is using simple storage boxes and put pictures of your shoes at the boxes. It makes it easy for you to find the right shoe. Look how Christina from Passions for Fashion has done it herself here. You can also use the shoes as a part of the home decor and place them on shelves or in a cabinet with glass windows, and thus use them as a kind of exhibition. Otherwise, I’m crazy about how the fashion blogger Frida Grahn uses a mesh board for her high-heeled shoes. Of course this requires that you have a whole wall free, but if you have, then it has a really delicious and raw expression! How do you store your shoes?

Tatiana.

5 COMMENTS

 • Jeg er for nylig flyttet sammen med min kæreste, så vi skulle finde en løsning som var både praktisk, pæn og ikke alt for tøset. Svaret kom som sendt fra himlen, da I skrev om fundablokke som skoreol. Efter en del besvær med byggemarkeder og transport lykkedes det endelig, og det ser fantastisk ud!

  Det er sådan en fed følelse hver gang folk kommer ind i vores entré med kommentaren ‘ej hvor ser det fedt ud’ (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker jeres blog! Hvis bare jeg havde pladsen og mulighederne til det, så ville jeg gøre Christina kunsten efter! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Vores skovæg kan ses på min instagram Hannahphilipsen – hvis I har lyst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kreative løsninger!!
  det øverste til høyre må være drømme boligen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LOVELY HOME WITH VINTAGE DETAILS