MASCULINE DECOR

PRETTY STORAGE SOLUTIONS

 photo www_zps19115f0b.jpg photo wqq_zps96563551.jpg
Source: 1 / 2 / 3 / 4

Forleden efterspurgte en læser inspiration til opbevaring af “rod” i reoler og lignende, så det blev mere overskueligt og knapt så rodet at se på. Dette er helt sikkert et problem jeg selv kan genkende, da studiebøger, noter og kompendier virkelig er noget, der fylder og kan se kaotisk ud – specielt hvis man ikke har et kontor eller arbejdsværelse, hvor man kan gemme den slags lidt af vejen. Derfor har jeg her fundet fire billeder, som jeg synes er nogle ret gode bud på, hvordan man kan kombinere nips og opbevaring på en lækker måde. Selv har jeg gemt en stor del af mine studiebøger og gamle noter væk i en masse billige tidsskriftholdere fra IKEA og sat dymo-markater på, så det er nemt at overskue, hvad der gemmer sig i hver enkelt af dem. Derudover er fine opbevaringskasser jo altid fantastiske til at gemme alverdens skrammel væk i! Nedenfor har jeg samlet lidt forskellige opbevaringsløsninger i stil med dem, der er brugt på billederne – klik på tallene, for at komme til forhandler.

 photo cc5725fe-a64c-4664-a923-8f581fcbc552_zps1457309e.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

.. Og ja, jeg ved godt, at det ikke er de mest nytænkende opbevaringsidéer verden har set – men det kunne jo være, at det kunne inspirere nogle af jer lidt alligevel ;-) Hvis I selv ligger inde med nogle lidt mere kreative løsninger, så fyr endelig løs!

Translation: Just some mixed inspiration for pretty storage solutions. I really like the styling on all of these pictures!

Mette.

Photobucket

7 COMMENTS

  • lovely and how beautiful and organised. makes you wanna sit and work all day long

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er nogle gode forslag:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har netop været i gang med reolen i vores soveværelse. Jeg blev så træt af at se på alle de farverige kompendier og gamle noter, så nu skulle det altså lige gemmes væk. Og jeg fandt faktisk også nogle gamle tidsskriftsholdere, som vi købte i Ikea på et tidspunkt, og de er jo perfekte til at opbevare kompendierne i! Nu mangler jeg bare lige at få købt nogle ens kasser, så det ser lidt mere overskueligt ud, end de fire forskellige slags kasser, der fylder reolen nu =/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Super fedt! Ja, det skaber altså lidt mere ro, når man får gemt tingene lidt væk :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker kurven fra House Doctor! Og tak for god inspiration :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De her rullekasser er altså også bare vildt praktiske. De kan lige rulles ind under sengen og der kan virkeligt være mange papirer i, og så er der hjul på, så de er nemme lige at trække ud eller skubbe ind igen. Jeg har selv 4 og de kan lige stå side om side. Låget er smart til lige at fiske ud og tage på skødet i sengen, så kan man sidde med computeren på den uden at den brænder op i dynen :)

    http://jysk.dk/opbevaring/kurve-mm/plastkurve/bedroller-betine-b39xl79xh17cm-klar

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hannah Philipsen

    Gode forslag, pæn opbevaring er så vigtigt! :-)
    Man kan også pakke alle ens farverige studiebøger ind i forskelligt papir – marmor, brunt, sort, hvidt og gråt – og så smække dymolabels på, så man stadig kan kende bøgerne. Hvert fag/kategori kan pakkes ind i ens papir – så er det også nemt at finde rundt i.

    På den måde får man en pæn reol, men uden at det hele bare er hvidt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MASCULINE DECOR