DIY: COFFEE TABLE

BATHROOM STORAGE

 photo Dias1_zps379e0e92.jpg photo Dias2_zpsbd2bc4f8.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

En af mine veninder har efterspurgt nogle opbevaringsløsninger til badeværelset. Jeg kan først og fremmest anbefale, at man så vidt muligt benytter nogle helt almindelige og simple skabe, som opbevaring, for eksempel denne fra IKEA. Derudover kan man bruge de såkaldte stigereoler, for eksempel denne fra IDEmøbler. Men hvis man nu mangler opbevaring udover det, så er der her nogle forskellige løsninger. Lidt til enhver smag. Jeg har for nyligt selv købt nogle trådkurve i kobber i en genbrugsforretning her i Kolding. Det fungerer super godt til mit sorte badeværelsesgulv! :-)

Translation: One of my friends has sought after some storage solutions to the bathroom. First of all, I can recommend that you buy some normal and simple closets for storage, for example this one from IKEA. In addition to that, you can also use a so-called ladder shelve, for example this one from IDEmøbler. But if you have a bigger need for storage, this might be some solutions. There’s a bit for every taste. I’ve recently bought some wire baskets in copper, in a second shop here in Kolding, Denmark. It really works with my black bathroom floor! :-)

Tatiana.

5 COMMENTS

 • I would love to have all of this in my bathroom. Great board!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes at Ikea har rigtig mange fine løsninger, især til små badeværelser, som kan være rigtig svære at indrette.
  Nu er jeg selv glad for at tilføre lidt farve, så jeg kunne da godt overveje dette spejlskab

  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60262089/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michel

  Er der nogle der har nogle gode erfaringer med fine beholdere til shampoo osv.? Jeg har en glasvæg som adskillelse(så man kan se direkte i baderummet) og har fået muret væggen op så der er en lille hylde til den slags, men har forgæves kigget efter flotte flasker/beholdere til shampoo osv. som man kan hælde det man køber over i fra de til tider ret kedelige plastikflasker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænker umiddelbart, at nogle fine trådkurve ville kunne gøre det? Det er i hvert fald ret meget fremme, og mon ikke, at du kan finde nogle, der ikke ruster? Måske i genbrug :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: COFFEE TABLE