IT'S ALL ABOUT CANDLES

DIY: CONCRETE SHOE RACK

 photo Dias1_zpsb33b0d57.jpg

Se lige en fin idé jeg faldt over på bloggen Aesthetics Living! Skoreolen her er lavet af de såkaldte fundablokke, som kan købes i alle byggemarkeder. Disse er fra Bauhaus og koster kun 16 kr./stk., så man kan altså nemt lave sig en billig og ikke mindst super fed skoreol. Man stiller dem blot op ved siden af hinanden med den flade/pæne side udad og jeg tænker at man med fordel også kunne bygge den opad :-) Jeg tror ærlig talt aldrig at jeg bliver træt af beton – jeg elsker elsker elsker det rå udtryk! Har I det på samme måde?

Translation: Look at this great idea i found on the blog Aesthetics Living! The shoe rack is made out of concrete bricks (cinder blocks I think it’s called). You can buy them in every DIY centre and they are usually quite cheap so it’s possible to make a very cheap and cool shoe rack.

Camilla Marie

37 COMMENTS

 • Sus

  Beton er stærkt undervurderet… Ønsker mig en poleret bordoverflade et eller andet sted i mit hus…

  Men jeg tænker lidt om ikke mine fine stilletter vil blive ridset af betonen… Men det ser fedt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg går også og drømmer om en betonbordplade i mit køkken engang i fremtiden, det ser så fint ud.
   Og nej det er nok ikke lakstilletterne der er mest egnet der til desværre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har brugt samme blokke til at lave et tv-bord, hvor jeg har lagt to tykke mdf plader hhv i det øverste og i det miderste rum. Så kan der lige stå en dvd afspiller under tv’et, og man kan gemme dvd’erne inde i hulrummene. Men smart at bruge dem som skoreol. En lille note, de er sindsygt tunge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh det lyder da også som en god idé! :-D Og ja jeg ved af egen erfaring at beton er rockertungt – cyklede med en 16 kg betonpose hjem fra byggemarkedet og det gik ikke sådan skide godt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ihhh, hvor fint!! Har aldrig overvejet dem til sko, men jeg har 2×3 stks. til at stå i min stue.. Der står et par dvd’er (de passernemlig lige i højden) samt diverse nips deri.. De er SÅ fede..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder også super fint :-D Det er lidt forfriskende med nogle anderledes løsninger, som bare fungerer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Det er det i hvert fald.. Ind til videre har de været herhjemme i 7 år, og jeg er stadig ikke træt af dem..:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I lægger simpelthen de bedste ideer ud!! Jeg har længe ledt efter anderledes opbevaring af mine sko og denne vil passe perfekt ind hos mig. Jeg tror jeg skal afsted til Bauhaus allerede i dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, det er jo en genial idé! Må helt sikkert se, om det ikke er noget, der kan inkorporeres i det lille hjem. Tænker dog, at man skal forsynes sig godt med filtdutter, hvis man har en form for trægulv? Ellers er der nok en udlejer der bliver lidt kras ved fraflytning :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor fint! Står faktisn netop og er rigtig træt af mit gamle skostativ, så det her er jo perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte St

  Aj meeeen altså, det er så fedt!
  Er lige blevet færdig med spisebordet, synes nu det lød en del nemmere, end det var for mig hahahaha ;) Ja, men billigt det var det ihvertfald.
  Tak for den dejligste blog, jeg får godt nok udfordret mine kreative evner, det er så fantastisk! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe jeg skal også selv snart i gang med bordet og har hørt lidt fra mette om at man skal have tungen lige i munden :-D Tusind tak for rosen og for at du læser med :-* God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  neeeeeej, har virkelig ledt efter et fedt sted til opbevaring af sko, men der er aldrig noget jeg sådan bliver helt, wow-må-eje!, over. Men det her er en må-eje situation, så jeg skal da vist afsted til byggemarkedet meget snart ;)
  Har i nogen som helst ide om hvad målene er på dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe fedt. Jeg kender udemærket til wow-må-eje følelsen. Har desværre ikke mål på dem :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men så smart! Snyggt och smart!

  Ha en riktigt trevlig helg!

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det genialt og billigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da for smart! Har aldrig tænkt over, at det kunne bruges på denne måde ;-)

  http://www.annedortheandersen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det er jo smart altså!!
  Tænker man kunne skære noget filt til og lægge i bunden af hullerne, så de ‘sarte’ sko ikke bliver ridsede. Filt fåes jo i et væld af fine farver og også grå, sort og hvid, hvis man vil holde det lidt neutralt! :)

  Bliver nødt til at have sådan nogle… snart! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg er også selv ret vild med beton. Min kæreste har lige lavet en betonbordplade ud til køkkenet – det ser bare SÅ godt ud! I kan se det på min instagram soenderkaer (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor smart! Jeg elsker hvordan beton kan tilføje noget helt specielt til et rum :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en helt vildt god ide! Tak fordi du deler den – det skal jeg altså have lavet – jeg er også vild med beton kan du tro, men helst mikset med noget fint/småt :) For ligesom at skabe lidt kontrast (og for ikke at have følelsen af at bo på en byggeplads)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en fed ide. Jeg står og skal flytte her til maj, og har overvejet en ny og lidt lækre måde at opbevare nogle af mine sko på, dette er jo oplagt :D Tak for tippet.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gerner

  Hejsa. Super fed idé. Er på jagt efter fundablokkene, men kan kun finde dem med målene 23x20x50. De er for små. Hvad str er dem hun har brugt? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tak for fed inspiration. Desværre passer fundablokkene ikke til vores gang, men har fundet på en anden fin løsning – og linket lidt til jer. ;-)

  http://www.kreavilla.blogspot.dk/2014/05/bnk-af-treller.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare sød, tusind tak! Og sikke en fin løsning, det er da blevet SÅ godt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] De rammer gang på gang plet med god inspiration og faktisk var det et indlæg derfra om brug af cement-blokke til at lave et skostativ, der satte gang i min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] klodset. Så jeg har længe kigget efter et alternativ, overvejet selv at lave en i kobber eller af fundablokke, med det passede heller ikke i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] havde egentlig planer om at lave en skoreol af fundamentblokke, som de gør det her hos Homesick og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej
  Hvad er målene på de blokke du har brugt, for dem jeg så idag, virkede meget smalle, så der ikke kunne stå et par voksen sko..
  Men ellers super fed ide :)
  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Homesick! Jeg er vild med jeres blog – og har selvfølgelig også været ude og købe mig jeres fantastiske bog! Jeg ville lave sko-hylde projektet herhjemme, men blev i tvivl om de mål til dem I har brugt, da jeg gerne vil være sikker på, at der rent faktisk kan stå et par sko. Kan I huske hvilke I brugte?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ih, tusind tak. Det betyder alt! De fundablokke vi har brugt måler cirka 20 cm, men hylden er kun 15 cm. bred – så de er egentlig ikke så lange, men hvis du blot giver lidt blads mellem dem og væggen, så skal det nok gå :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S ALL ABOUT CANDLES