FLEA MARKET INSPO: WORKING LAMPS

DIY: CINDER BLOCK FURNITURE

 photo DIYcinderblock_zpsab99823b.jpgSource: Dwell & Gardenista

Jeg var pænt solgt, da Camilla Marie tippede om, hvordan man kan bruge de såkaldte fundablokke til at lave den fedeste skoreol i beton, og jeg skal helt sikkert ha’ lavet mig sådan en, hvis jeg får plads I min nye lejlighed. Men som I kan se på billederne, faldt jeg forleden over endnu et par sjove idéer til, hvordan man kan bruge fundablokkene. Særligt sengebordet synes jeg er virkelig sejt, og er det samtidig en rigtig billig løsning, da fundablokkene kan købes i de fleste byggemarkeder til meget små penge (vi snakker fra omkring 16 kroner og opefter), så det er altså et projekt, der ikke er særligt krævende at kaste sig ud i. Faktisk er det jo næsten ligesom at lege med byggeklodser – det er sådan set bare fantasien, der sætter grænser. Måske I ligger inde med endnu flere gode idéer til, hvordan man kan bruge de rå betonblokke i indretningen? Byd endelig ind, hvis I gør, for jeg kan mærke, at jeg ikke bliver træt af beton-looket sådan lige foreløbigt ;-)

Translation: Ever since Camilla Marie blogged about how to make a really cool concrete shoe rack out of cinder blocks, I’ve been dreaming about making my own, but unfortunately I don’t have the space for one at the moment. But these ideas are really cool too – especially the bedside table! Don’t you agree? :-)

Mette.

22 COMMENTS

 • Pernille

  Synes også at funda-møbler er mega fede! Men min kæreste siger at blokkene er meget tunge, så man skal huske at lægge noget under dem, ellers kommer der dybe mærker i gulvet når man fjerner dem igen…

  Elsker i øvrigt jeres blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad lige og overvejede at bruge dem som tv bord. Pt. står mit tv på en svævehylde fra Ikea – hylden ligger bare på gulvet. Den kunne sagtens komme op på et par af de blokke og dermed hæve tv’et fra gulvet.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har brugt dem i haven til blomster. Det ser rigtig fint ud synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg blev inspireret af det tidligere indlæg, og vi her derfor brugt dem til vinreol. Det fungerer helt vildt godt, og folk er vilde med den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sengepuder ud med nogle hvide og måske én enkel lysegrå. Men mit næste projekt bliver nok DET HER. Jeg vil så gerne have 2 fundablokke stående ved siden af min Arne-stol, med en bog eller to i et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ved I hvor man kan få fat på blokke som dem på billederne? Dem jeg kan finde har ikke “runde hjørner” som disse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har prøvet at finde de Fundablokke som på billedet med runder hjørner men ksn simpelthen ikke finde dem kun dem med udstikkende kanter – er der nogen som ved hvor de kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Lisberg

  På billedet til højre, hvordan er brættet fastnet til blokkene? – et DYI jeg selv skal igang med nu men er bange for at det bliver noget løst jusk hvis brættet bare ligger ovenpå blokkene? :) (TIP, nu kan man få de fineste beton greb/knager i Sinnerup til en 20 styks penge)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den ligger bar løst. Tror umiddelbart ikke, at det gør så meget, at den ikke er fastgjort, når det ikke er et bord, man skal flytte rundt på :-) Og tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor kan disse firkantet blokke købes kan ikke finde dem nogen steder….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det hedder fundablokke og kan købes i byggemarkeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fernando

  Hvor kan jeg købe cinder blok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fernando

  Hvor kan jeg købe cinder blok? ( dem med 2huller)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Homesick,

  Der er en del der har spurgt til hvor man kan få de cinderblokke der er vist på billedet – I henviser til byggemarkeder, men alle de steder jeg har tjekket kan man kun få fundablokke med kun et hul, ikke dem der er vist på billede med to eller flere huller. Jeg skal bruge de cinderblokke mee to huller. Ved I om man kan få dem nogle steder i Danmark?
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • rolf

   Dette er billeder fundet på nettet og en falsk artikel. De hedder Cinder Blocks og kan ikke købes i Danmark – ej heller på teglværker – det er en amerikansk ting

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • rolf

   Falsk artikel med billeder fundet fra nettet. De hedder Cinder Blocks og er udelukkende en amerikansk ting og kan ikke købes i DK – ej heller hos teglværker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej Mette . Dit sengebord med fundablok den øverste på billedet med 3 huller hvor i Danmark har du købt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLEA MARKET INSPO: WORKING LAMPS