TIP: DESIGNFUND GIVER 10% PÅ ALT KUNST

IT’S ALL ABOUT CANDLES

 photo w_zpsce52e578.jpg photo wwww_zpsba4fda0b.jpg photo ww_zps7d6d2876.jpg photo wwwww_zps5407b340.jpg photo www_zpsc5364ef8.jpg
Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 7 / 8 / 9

Noget jeg er ret betaget af for tiden er stearinlys støbt i fine glas ligesom dem på billederne her. De er simple men samtidigt enormt dekorative – også selvom de ikke er tændt – og de fungerer derfor super godt til at opstille små stillebener med rundt omkring i hjemmet. Jeg har selv flere af dem fra H&M Home stående herhjemme. De har sådan et fint design, synes jeg, og så har de samtidig en fantastisk god pris på kun 40 kroner stykket! Jeg ville også meget gerne eje et af de fine lys fra Diptyque, dog ligger de i den lidt dyre ende af, hvad jeg synes et stearinlys skal koste.. Men måske jeg en dag kommer til at købe et alligevel, man ved aldrig ;-)

Translation: At the moment I’m really in to candles s like the ones in the photos here. They are simple but at the same time extremely decorative, even if they are not on fire, and they work super well to establish small still lifes around the home. I have got several of the candles from H&M Home standing in my home. They have a really nice design, I think, and they are really cheap too! I would also like to own one of the fine lights from Diptyque, however the price lies in the slightly high end of what I think a candle should cost .. But maybe one day I will buy one anyway, you never know ;-)

Mette.

 

5 COMMENTS

 • Tineandie

  Elkser fine lys købte en fint lyst fra Volaspa, det er også dyrt men fik 100 kr af nelly.com så var det lidt mindre dyrt, men jeg er så glad for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arh smart, det hjælper altid lidt hvis man lige har sådan en rabatkode at hive frem ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at have masser af levende lys, men er altså også for nærig til at give mere end en hundredemand for sådan noget. Ikea har nogle til 6 kroner, som er absolut fantastiske og spreder den lækreste duft i rummet – dem holder jeg mig ofte til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan et har jeg faktisk også stående – det er dem helt uden label, ikke? Det er virkelig fint, og prisen endnu finere ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig også stearinlys – der er jo ikke noget hyggeligere. Jeg er også begyndt at være vild med de fine slags i glas – og har ligesom affundet mig med, at det er liiiidt dyrt ;) Jeg skal helt sikkert have fat i nogle af de “billige” fra H&M!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: DESIGNFUND GIVER 10% PÅ ALT KUNST