LET'S GO OUTSIDE #2

SPOIL YOUR WALLS

 photo f3d97fa0-5563-4ffa-a0d9-cce8fcabdf91_zpsa4ab39dd.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Det er efterhånden længe siden, at vi har vist et indlæg med inspiration til, hvad man kan pryde sine vægge med. Derfor har jeg luret lidt på en masse webshops fra upcoming kunstnere (nu håber jeg ikke, at jeg fornærmer nogen, ved at putte dem i den kategori..) og udvalgt disse 8 smukke prints/illustrationer/plakater, som jeg alle synes har noget virkelig fint over sig! Har I en favorit? Klik på tallene under billederne for at komme til forhandler.

Translation: I just wanted to where these 8 beautiful illustrations/prints from some very talented danish upcoming artists. Do you have a favorite? Click the numbers under the pictures to get to their webshop.

Mette.

5 COMMENTS

 • A

  Kan I ikke finde nogen lækre og fede plakater som er er langs, jeg har ikke kunne finde nogen som jeg vil have hængende i mit hjem og jeg er ved at være godt træt at der ikke hænger noget (men det er da bedre end Nik og Jay plakaten der var der før) :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvor er de fine! Jeg bestiller fluks plakaten med fjerene i A5! Har du et godt tip til, hvor man kan få en pæn ramme til en fornuftig pris? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at du blev inspireret :-) IKEA plejer altid at kunne klare den slags! Ellers har Bilka også en del rammer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Heldigt, at mine vægge allerede er forkælede. Ellers kunne man hurtigt lade sig friste! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LET'S GO OUTSIDE #2