INDIVIDUAL BY JORDAN - DESIGN DIN EGEN TANDBØRSTE

SPOIL YOUR COFFEE TABLE..

 photo Skaeligrmbillede2014-09-23kl174443_zpsd96b8cca.png
AFFILIATE: The Meaning of Shit 58 kr. / This is Warhol 96 kr. / Alexa Chung – IT 187 kr. / Kate Moss 270 kr.
Eames 197 kr. / Wegner 400 kr. / The Polaroid Book 87 kr. / Wallpaper City Guide – Berlin 67 kr.

Egentlig burde jeg slet ikke snakke om bøger, for jeg har simpelthen brugt så åndssvagt mange penge på studiebøger denne måned. Vi snakker flere tusinde kroner – av min pengepung! Men de skal jo til, og de kommer forhåbentligt også til at lære mig en hel masse, men rent visuelt er de godt nok ikke særligt spændende. Derfor er det meget sjovere at bruge sine penge på smukke og sjove coffee table bøger, har jeg ikke ret? Alle disse fine bøger er nogen jeg lurer lidt på for tiden. City guiden om Berlin fandt jeg faktisk helt tilfældigt inde på Asos. Vidste I, at de også sælger bøger? Jeg gjorde ikke. Lidt ærgerligt, for den ville jeg da gerne have haft med, da vi besøgte Berlin i sommerferien. Den ser ud til at have nogle virkelig fine tips – og så til 67 kroner, det er da en pris man kan forstå. De har forresten også andre fine City Guides, hvis nogle af jer står og skal på storbyferie. Se dem her.

Translation: I really shouldn’t be talking about books, as I have spend so much money on (boring) books for school this month. But I can’t help it, I just love beautiful and funny coffee table books, and these are the ones I’m considering buying at the moment. I came across some of them on Asos. Did you guys know that they sell books? I didn’t until now – but I really like their low prices :-)

Mette.

11 COMMENTS

 • Lækre bøger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja ikke? Bliver vist snart nødt til at investere i et par stykker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej anede ikke at de solgte bøger!! Kan da blive en dyr fornøjelse i længden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det gjorde jeg virkelig heller ikke, men der er altså mange fine. Tror også det kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab for mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej det var da nogle lækre bøger.. Hvis meget godt for min økonomi, at jeg ikke vidste at de solgte bøger på Asos :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, sådan har jeg det også.. Det er lidt farligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil i ikke lave et indlæg om lamper der egner sig godt til stukloft, eller bare til rum med højt til loftet, i ved sådan nogle der skal hænge lige midt i rummet og ikke ude til siderne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der kan man bare se. Jeg var ikke klar over at de også solgte bøger på ASOS. Har allerede kigget flere sider igennem, og har lyst til at klikke flere af dem hjem. :D Tak for tippet.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Homesick er også fastindslag efterhånden på link love-indlægget, og her fik jeg inspiration til fine bøger og til badeværelset – nøj jeg drømmer dagligt om at lave det rum. Der er nemlig store […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDIVIDUAL BY JORDAN - DESIGN DIN EGEN TANDBØRSTE