VISITING: CAMILLA TUBORGH FRA CAHETU

SPOIL YOUR WALLS #2

 photo d48f311a-0cde-4a9e-9602-eedae4dee299_zpse6115a68.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Faldt lige over nogle pæne billeder og tænkte, at det var længe siden, vi havde haft sådan et indlæg på bloggen. Jeg har et eller andet for det grafiske look, men er også stor fan af fotografier. Jeg synes især det sidste fotografi er overskønt, men er ikke sikker på, om jeg ville få det hængt op – og så ved jeg heller ikke lige, hvor det skulle hænge henne. Har I en favorit? :-)

Translation: I just fell over some really pretty pictures and thought it was a long time ago, that we have had that kind of post on the blog. I still love the graphic look, but I’m also a huge fan of photographs. I especially think, that the last photography is so great, but I’m not sure that I would use it – and I don’t know where to hang it either. Do you have a favorite? :-)

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Linnea m.

  Jeg har det sidste billede hængende over min seng og jeg er bare helt forelsket i det, der er bare et eller andet smukt og sofistikeret over det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig fine billeder! Jeg er på udkig efter nogle plakater, der kan være i en 50×50 ramme. Dog synes jeg bare det er rigtig svært at finde, fordi udvalget er så lille. har I nogle foreslag til hvor jeg kan finde det? :-)
  kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Er du stadig vild med marmor? Og har du google crome? Så tryk på applikationer oppe i venstre hjørne, tryk på webshop ned i højre hjørne, søg på marble, vælg temaer under søgefeltet og så tag den første. Det er gratis og smukt! Mega smart ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Nummer 2. Generelt er jeg meget begejstret for Helmut Newton og har en hel del af hans billeder og skifter lidt ud engang imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Virkelig fine! Vet noen hvor man kan få tak på plakater av Helmut Newton, andre steder enn fotografiska?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Ti Tegneriers “Svævende elefant og hest” er jeg helt vild med og har den selv hængende over mit skrivebord i A4 :-)

  http://titegnerier.tictail.com/product/sv%C3%A6vende-elefant-og-hest-a3-print

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: CAMILLA TUBORGH FRA CAHETU