ETSY TIP: CAT BED

LET'S GO OUTSIDE #2

 photo 1_zps5d410f96.jpg photo 6_zps9361c466.jpg photo 4_zpsf96a75d2.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Er det bare mig eller bliver I også helt høje over det dejlige vejr disse dage? Jeg sætter godt nok pris på den “delehave”, som følger med vores lejlighed, så jeg virkelig kan få nydt solen. Men ser alligevel frem til, at jeg en dag har min helt egen have – og så skal der altså investeres tid, kræfter og penge på at lave en smækkerlækker terrasse! Har I egen have eller hvor nyder I det gode vejr henne? :-) Hvis I vil se flere udendørsinspirationsbilleder, så tjek lige Mettes indlæg ud her.

Translation: I hope you have at least as good weather as we’ve here in Denmark these days. I really appreciate the “shared garden” that comes with our apartment, but I also look forward to have my very own garden one day – and then I’ll invest time, effort and money to make a super nice terrace! Do you have your own garden or where do you enjoy the wonderful weather? :-) If you want to see more outdoor inspiration pictures, then check out Mette’s post here.

Tatiana.

6 COMMENTS

 • Så fine billeder :-) Jeg kunne ikke undvære min altan om sommeren. Synes det er så skønt at man nemt kan komme ud, på trods af at man bor i lejlighed.
  Har vist lidt billeder fra den her: http://ditte.bloggersdelight.dk/2014/04/altanliv/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, hvor ser det også bare hyggeligt ud på din altan. Kan godt forstå, at du er glad for den! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh jo! Man bliver altså bare i bedre humør af det skønne vejr. Jeg er vild med det billede hvor de har hængt en lyskæde op med store pærer i, det ser super cool ud!
  Lige nu ligger jeg (stadig) i vores have i vores hængekøje og med musik i ørerne! Jeg er MEGET godt tilfreds på sådan en søndag aften :)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder og dejlig inspiration. Billede nr. 1 er fra min egen terrasse, og jeg er beæret over at I viser det på jeres fine blog :) I er altid velkommen til at låne mine billeder, men er I ikke også søde at linke til min blog under billedet? På forhånd tak og fortsat god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, selvfølgelig vil vi det. Jeg får rettet det så snart, jeg har mulighed for det. Billedet, som jeg fandt på pinterest, havde ikke nogen kilde, da jeg trykkede på det, så det er derfor jeg ikke lige havde linket i første omgang. Beklager :-) Rigtig god aften til dig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt i orden – tak for at du linker. Og I må endelige bare låne billeder fra min blog en anden gang også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ETSY TIP: CAT BED