PASTEL LOVE

LET'S GO OUTSIDE

 photo altan_zps771b6e9c.jpg photo altan5_zps1be16218.jpg photo altan7_zps5d70478f.jpg photo altan3_zps05dfeaa2.jpg photo altan6_zpsbe875066.jpg photo altan8_zps7c8b41d3.jpg photo altan2_zps96efb4e8.jpgSource: Julias Vita, Hviit, Decor 8, NIB, Lille Lykke, La Dolca Vita, Alvhem, Hey billie

I takt med at foråret så småt kigger frem, er der flere og flere af jer, der spørger efter inspiration til, hvordan man kan indrette terrasen eller altanen. Det er faktisk enormt tarveligt, for selv har jeg ikke adgang til nogen af delene – men det skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at drømme om, hvordan det skulle se ud, hvis jeg havde! Det måtte nemlig meget gerne være noget i stil med de ovenstående billeder; simpelt og lidt råt – gerne på sådan en lounge-agtig måde. Og så skulle der helt sikkert hænge en oversize lyskæde, det er da den ultimative hyggeskaber! Hvis I selv har nogle gode idéer til hvordan det kan gøres, så del dem endelig i kommentarfeltet. God weekend til jer alle :-)

Translation: The sring is comming (at least here in Denmark it is) and some of you asked for some outdoor inspiration on how to style the terrace or balcony – so here you go :-)

Mette.

 

11 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PASTEL LOVE