INDOOR WINDOWS

PASTEL LOVE

 photo Dias1_zpsf75316da.jpg
Vase / Lamp / Pillow / Pillow / Lidded / Candlestick / Illustration / Basket

Jeg indrømmer det… jeg har virkelig fået en forkærlighed til pasteller! Det er ikke, fordi det er så tydeligt herhjemme endnu, men har en masse gode ideer til, hvordan det kunne se ud. Kender I det? ;-)

Translation: I admit it… I’m definitely fallen in love with pastels! It’s not that you can see it in my home yet, but I’ve a lot of good ideas to how it could look like. Do you know that feeling? ;-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Annika

  Helt enig :) sjovt som man påvirkes af hvad man ser- hvis du havde foreslået mig for et år siden at have en rosa væg, ville jeg havde spurgt om du troede jeg var tosset. Ikke desto mindre drømmer jeg nu om at min mest synlige og vigtigste væg i hjemmet skal males- nå ja Svagt rosa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, sådan kan vi jo ændre vores smag! Men helt enig… jeg er pludselig blevet tosset med pasteller, så der går nok ikke længe, før der skal flere farver ind hos mig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må give dig ret – pasteller er skønne! :) Jeg må sige, at jeg ikke lige frem var fan for noget tid siden, MEN midt i længslen efter sommer, er jeg blevet helt tosset med de skønne farver ;)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Holm

  Jeg har længe kigget på de der kurve og jeg synes de ser rigtig seje ud.. Jeg kan bare ikke rigtig forestille mig hvad man skal bruge dem til. Jeg tænker ikke det vil være særlig fikst at bruge den som skraldespand med en fakta pose i..
  Kunne i give nogle forslag?
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville selv bruge dem til opbevaring af magasiner, plaider, puder, brænde (hvis man har en brændeovn).. det ville også se fedt ud, ud til toilettet og have toiletruller liggende i. Ellers i soveværelset og have sit sengetæppe i, når sengen ikke er redt. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Holm

   Gode idéer! Tusind tak for hjælpen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her på det sidste har jeg faldet pladask for pasteller, og jeg elsker især nyhederne fra Kähler :-)

  http://www.annedortheandersen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INDOOR WINDOWS