INTERVIEW: BAGOM SNEDKERFAGET MED NIELS SNEFTRUP

FOLLOW UP: MIN HJEMMEDYRKEDE ANANASPLANTE

ananas-plante

Kan I huske mit ananasplante-projekt, som jeg delte med jer her? Jeg tænkte, at jeg lige ville lave en lille opfølgning på projektet. Nu er det nemlig lige knap et år siden, at jeg satte en ananas-top til at spire, og se lige hvor fin, stor og finurlig en plante, der har vokset sig ud af det. Ananasser kommer der nok aldrig til at vokse på den, men jeg er nu alligevel ret tilfreds med resultatet. Den er i øvrigt virkelig nem at passe, og viser ikke rigtigt nogen tegn på utilfredshed, hvis man glemmer at vande den i en periode.

Hvis I også har lyst til at kaste jer ud i at gro jeres egen ananasplante, så kan I finde min guide lige her. Det er eneste det kræver er sådan set en ananas og lidt tålmodighed :-)

Mette.

2 COMMENTS

 • Kai Pedersen

  Måske grønne fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ja, hvem havde dog troet det – måske jeg har arvet dem fra dig alligevel? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INTERVIEW: BAGOM SNEDKERFAGET MED NIELS SNEFTRUP