DECORATION INSPO FOR EASTER

ONE TO FOLLOW: SCANDINAVIAN LOVE SONG

 photo sls9_zpspk0xv0py.jpg photo sls7_zps6el2q4w8.jpg photo sls_zpsjxnn63ns.jpg photo sls4_zpsfzbttb4d.jpg photo sls5_zpskisrmtyu.jpg photo sls3_zpsfq9lt8wk.jpg photo sls6_zpschlg4sxk.jpg photo Untitled_zpshoews6es.jpg photo sls1_zpszbansfdk.jpg

Et univers, jeg holder meget af at følge, er det, som søde Johanne har skabt på sin blog Scandinavian Love Song. Johanne har et skarpt øje for interiør og ikke mindst styling, og jeg finder altid stor inspiration i de billeder, hun deler af sit fantastisk fine og misundelsesværdige hjem. Faktisk har vi tidligere delt billeder af Johannes bolig her på bloggen, da hun medvirkede i et af vores visiting-indlæg for et lille års tid siden, men siden da har hun (heldigvis) valgt at starte sin egen blog, og hvis I ikke allerede kender den, så kan jeg kun anbefale jer at kigge forbi :-)

Translation: One of my favorite interior blogs is Scandinavian Love Song. Behind the blog is the sweet Johanne, who has a great eye for interior and styling – I always feel so inspired by the beautiful pictures she shares from her amazing home. Actually we’ve already posted pictures from Joannes home before, as she participated in one of our visiting-posts almost a year ago. But since then she (luckily) decided to start her own blog, and if you don’t already know it, I can only recommend you to stop by – you won’t regret it ;-)

Mette.

15 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DECORATION INSPO FOR EASTER