FROM PICASSO TO KØBENHAVN

FINT FREDAGSNIPS

Annonce links: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Bum, så blev det fredag! Hold nu op, sådan en uge forsvinder hurtigt, når man er fuldtidsjobber. Man når kun lige at blinke, og så er det allerede weekend igen. Det er selvfølgelig dejligt at have et job, hvor tiden bare flyver afsted, men jeg skal godt nok også lige vænne mig til, at det kræver en helt anden prioritering at få tid til alt det man gerne vil nå, når man ikke længere leve det frie studieliv. Især tid til bloggen. Men vi håber, at I stadig har lyst til at klikke herind forbi, selvom mængden af nye indlæg pt. er lidt mindre end tidligere. Vi skal lige lære det, det der nye voksenliv.

I dag har jeg dog næsten en helt fri kalender, så jeg har haft god tid til at samle lidt fint nipseri til jer, som jeg synes passer helt perfekt til sådan en kold fredag, hvor mørket allerede er ved at falde på. Lysestagen fra Ferm Living har jeg luret på et par gange hos en af mine lokale boligpusher. I mine øjne er den lidt et moderne take på en klassisk adventskrans, og jeg forestiller mig, at den ville være god til at sprede (knap så julet) julestemning herhjemme. Snorene er aftagelige, så den kan både bruges stående og hængende, men den er altså lidt pebret i prisen, hvis den kun skal bruges som julepynt, så jeg skal lige gøre op med mig selv, om det også er en, jeg ville have stående resten af året.

Translate: Today I’m sharing five interior details I really like at the moment. I’m not quite sure if there is an overall English word for stuff like this, but in Danish we call it “nips” :-)

Mette.

6 COMMENTS

  • Camilla Mikkelsen

    Hej :)
    Jeg tager i øjeblikket BA’en i Designkultur og Økonomi. Hvilken kandidat tog i? Og var det let at få job bagefter?
    Mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Hej Camilla. Tatiana har læst en cand.merc. i Brand Management and Marketing Communication, og Camilla Marie og jeg har læst en cand.mag. i International Virksomhedskommunikation. Jeg vil ikke påstå, at det ligefrem er let at få job, men sådan tror jeg generelt det er for de fleste nyuddannede. Man kommer ligesom bagerst i køen, når man kun har lidt eller ingen erhvervserfaring. Men vi har alle tre fået jobs nu, hvor vi får lov til at bruge vores uddannelser, så det er skønt! Håber det var svar nok? Ellers er du er altid mere end velkommen til at sende os en mail :-) /Mette.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Mikkelsen

      Mange tak for svar! Jeg er interesseret i at høre nærmere om kandidaten Tatiana tog. Tog hun økonomi pakken som tilvalg? :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Hej Camilla,

      Der var ikke noget som hed “økonomi pakken”, da jeg læste DKØ. Der måtte jeg selv finde de fag, der skulle til for at dække kravene for en cand.merc. og dem tog jeg alle sammen som valgfag. Jeg er defor heller ikke lige inde i hvad “økonomi pakken” indeholder, men mon ikke den er lavet for, at dække de valgfag, som jeg tog dengang? Du kan jo finde kravene for at komme ind på de forskellige uddannelser og så den vej igennem se, om pakken dækker. Sig til, hvis du har flere spørgsmål :-)

      – Tatiana

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det et fint gulvtæppe, og sine nips ting! :). Dejligt indlæg også, og tak for god læsning :)

    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FROM PICASSO TO KØBENHAVN