HOMESICK FOR SADOLIN

PET FURNITURE

 photo Chimegravere-Pet-Furniture-Design-5423534_zpsd17bb8f5.jpg

Dette er forsøget på at skrive et helt og aldeles seriøst indlæg, men jeg forstår godt hvis I er nogle derude, som sidder og trækker lidt på smilebåndet, for hvor sart har man lige lov at være? Det er ganske vist også et af de mere usædvanlige indlæg, men jeg synes at det kunne være interessant at bringe på banen, da jeg har på fornemmelsen, at mange af jer kan nikke genkendende til følgende. Som indehaver af verdens dejligste kat, vil jeg gerne have at min kat har det rigtig godt, for det fortjener hun – hun skal ikke mangle noget! Derfor har vi (no shit) et kattetoilet på badeværelset. Et virkelig grimt plastikskrummel, men det flotteste dyrehandleren lige havde. Vi har derudover to kradsetræer. Det ene i en egentlig pæn nok grå farve (men den er jo ikke just flot at have stående) og det andet med en platform ovenpå og beklædt med ..POTER! Og hun elsker dem (især det med poter). Hvad gør man ikke lige for sit elskede dyr!? Det har faktisk irriteret mig lidt (læs: helt sindsygt meget), æstetiker som jeg er, at det stort set er umuligt at opstøve “dyremøbler”, som faktisk er pæne at se på og som man har lyst til at være en del af indretningen – i stedet for alle de ufrivillige pote- og plastikpinsler. Netop den problematik, er noget som designfirmaet “Chimere” har gjort noget ved og altså designet ovenstående møbler til dyr. Man kan mene om det hvad man vil, men jeg synes faktisk at de er sluppet ret godt fra det, især hunde/katte sofaen er da for cool :-D Jeg har ikke kunne finde nogen priser på deres hjemmeside, da det lader til at man skal kontakte dem, hvis man har interesse i noget af det, men jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om jeres erfaringer, og om I kender til andre der laver/forhandler pæne møbler til dyr?

Glæder mig til at læse feedbacken :-)

Translation: If you are the great owner of a pet and interested in home decor (I assume you are since you’re reading this), I’d bet you are familiar with this issue. I want my cat to be spoiled and I definitely don’t want her to need anything, so of-course we have all the facilities she needs. Among the things are an ugly plastic cat toilet (i’m not kidding) and two scratching trees – one of them is in a pretty grey color, but it’s SO big (and not very pretty). The other one is smaller with a small “stage” on top and decorated with, wait for it – PAWS! She loves them so much (especially the one with paws), so of-course I am some how frustrated, cause it’s almost impossible to find pretty pet furniture. Luckily I found this company called Chimere, who has taken this issue seriously and has designed some proper furnitures for pets. You can think whatever you want, but actually I think they did a quite good job, especially the pet sofa! I would love to hear your thoughts on this and if you know another place where to buy pretty pets furniture, please let me know :-D

I’m looking forward to your feedback :-)

Camilla Marie

26 COMMENTS

  • Jeg har det helt på samme måde, kæledyrs møbler må gerne være både funktionelle og flotte. Jeg har lavet tre indlæg om kæledyr, hvor jeg specielt elsker the fish bowl og kitty meow hulen :)
    http://seeulaterdecorator.blogspot.dk/search/label/Kæledyr
    God weekend :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Endelig tak! En litterbox der er flot!!! Katte “interiør” er altid så frygteligt grimt. Jeg har en trist grå sag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja er det ikke fantastisk? :-) Sig til hvid du falder over andre! Har selv tænkt på om man på en eller anden måde kunne lave en pæn anordning der skjuler den.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg har nøjagtig samme problem. Jeg vil gerne alt det bedste for min lille Kaj, men jeg H.A.D.E.R. hans grimme skrummel af en kattebakke, og på mit lillebitte københavnertoilet er der på ingen måde plads til den, så den pynter midt i stuen. Derudover har jeg engang i et svagt øjeblik slæbt verdens grimmeste stol hjem (STOR, medaljon, rosa velour) fra storskrald, og den forelskede Kaj sig i med det samme, så det er hans kradsetræ. Jeg har nu forsøgt at købe sådan en kradsetræ til at hænge på væggen, så det er jeg spændt på at se, om han vil bruge, når jeg har fået hængt det op.
    Er ret vild med den fine kattesofa – den ville være så fin herhjemme!! Men er det et kattetoilet det lille hvide? Det ville jeg elske at eje! Kh Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • haha jeg lader til at du ved PRÆCIS hvad jeg mener. Man kan jo for dælan ikke få sig selv til at smide det ud når de er så glade for det vel? Det ville være ret ondt! Og ja den hvide er et kattetoilet, den flotteste jeg nogensinde har set.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan ret godt lide den grå længst til højre:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Pallesen

    Det er da den BEDSTE ide! Vi har altid haft kat(te) hjemme hos mine forældre, og jeg har egentlig ikke tænkt videre over knap så yndige kradsebræts ovs…men hvis jeg selv skulle have lignende stående i mit eget lille hjem nu hvor jeg er flyttet hjemmefra – oh the horror siger jeg bare!! Min indre æstetiker ville flippe skråt, haha ;) Så de dyre-møbler der’ er jo et konge intiativ :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Jeg har to katte og står derfor i samme situation som dig.. Suk, for man elsker jo de små kræ ;) Havde slet ikke overvejet, at man rent faktisk kunne finde pæne alternativer, medmindre man var kreativ og handy nok til at lave dem selv (fx et fedt hjemmelavet kradsetræ af træ – forestiller mig at det kan se ret nice ud). Det lyder dog også, som om dem fra Chimere må være virkelig dyre, hvis de ikke engang opgiver priser! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Hvis man snuser lidt rundt på Ikea Hackers så er der faktisk mange løsningsforslag på præcis katte toiletter og ellers er der bare generelt sjove ideer derinde til hvordan ens kæledyrs ting kan passe lidt bedre ind i et hjem. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes at kattebakken er super fed. Har overvejet at finde et hvidt skab/skænk hvor kattebakken kan stå inde og så få savet et hul i siden hvor prinsessen kan gå ind og ud :-)

    Kram Anne-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er vild med den grå “sofa” – hvis jeg havde en lille hund skulle den klart have noget a la den :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har en lille hund (og en i pleje pt.) og selv til dem synes jeg det er svært at få pæne møbler på trods af at udvalget gennem de seneste år er blevet meget større. Det er bare stadig meget grimt, meget farvestrående og lavt i grimme materialer! Vi har derfor også brugt lidt ekstra når vi endeligt har fundet pæne kurve. V har en i mørk flet på ben fra Idemøbler, som er rigtig fin. Heri ligger der et kunstigt lammeskind. Derudover har vi en (katte) kurv i lyst flet med et lyst tæppe i og endeligt en Sack It pude.
    Hundenes skåle er i hvidt porcelæn med guldskrift er købt på nettet, for jeg kunne ikke finde andre..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det lyder da ret fint :-) Jeg har faktisk netop fået en mail fra et firma der hedder cloud7, prøv lige at tjek deres hjemmeside ud, det må være alle hundeejeres drøm! :-) Klik HER.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sagtens følge dig!
    Vi er lige flyttet i hus, hvor der fulgte kat med :-)
    Den havde også nogle grimme katte kurve stående forskellige steder. Lige nu har vi faktisk bare fjernet dem, da den sjældent brugte dem. Den ligge for det meste i sofaen hos os:-)
    Jeg har dog kigget på nogle fine, synes jeg, cat cocoons/caves der kan købes på etsy.
    Der er flere der sælger dem, men her er lige et link til en af dem

    https://www.etsy.com/dk-en/listing/125369157/cat-bed-cave-cocoon-house-grey-white?ref=sr_gallery_24&ga_search_query=Cat+cocoon&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=DK&ga_page=3&ga_search_type=all

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maibrit

    Jeg er helt vild med de amerikanske “Modernist Cat”-produkter, især deres “kradse-konsol”. Jeg har pt. selv en kattebakke for Good Pet Stuff på vej fra England, der mest af alt ligner en kæmpe plantekrukke, hvor der jo nærmest ikke er antydning af kedelig kattebakke.

    http://www.modernistcat.com/#!/
    http://goodpetstuff.com/newsite/?page_id=82

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv to hunde og en kat, og jeg har også tit tænk på, at især katteting er forfærdeligt grimme!

    Men jeg vil lige give dig et tip omkring klatretræer. Jeg så nemlig en gang et hjemmelavet klatretræ, der var lavet af en vildt smuk træstamme, der gik fra gulv til loft, og var sat fast. Katten brugte det som klatretræ, og så var der sat hylder op på væggen bag, som katten kunne ligge på. Det var virkelig flot og passede så godt ind i indretningen. Det lignede overhovedet ikke et klatretræ. Desuden er katte oftest mere vilde med at kradse i ægte træ, i stedet for kradsetræer. :-) Det kunne måske være en idé?

    Jeg har også en lille idé om at lave en løftet hundekurv, ud af en europalle.

    Generelt synes jeg, at hjemmelavede dyreartikler er langt federe, end det man kan købe. Især katteting! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det lyder som en ret cool idé, både træet og europallen. Jeg har nu sat min hjerne i blød for at finde ud af hvordan jeg evt. kan skjule katteboxen med en nem DIY, for du har ret, det er da meget federe at lave noget selv.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg synes, det marked er så undervurderet! Nu er det hund, der regerer hos os, og de sover faktisk i sofaen fordi, jeg nægter at have de lmindelige hundekurve stående. Måske mest win for de firbenede… Men faktisk er jeg faldet over et tysk firma, der laver fine sager til hunde – http://www.cloud7.de.

    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sjovt du skriver det! De har netop sendt mig en mail, og deres produkter er da bare SÅ fine :-D Thumbs up her fra!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    Synes den er super fed den lille sofa… Ville min skønne hund Ludwig uden tvivl elske :D men kan ikke se hved møblerne koster eller evt. Hvem der forhandler dem? Har i det dem live et sted eller kun online?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosenkilde

    Hvor kan det købes ? Er der en dansk side der evt forhandler det 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK FOR SADOLIN