CALENDARS FOR 2015

MY NEW YEARS TABLE 2013/2014

 photo newyear_zps29335fc2.jpg photo newyears_zps586b6eeb.jpg
Så er 2014 for alvor ved at synge på sidste vers, og nytåret venter lige rundt om hjørnet. Jeg er ret stor fan af oppytning, så i den forbindelse er nytårsaften jo lige noget for mig. Men i år holder jeg nytår hos en veninde, og jeg har derfor har ikke rigtigt nogle gode idéer at byde ind med på oppyntningskontoen. I stedet har jeg samlet en masse fine inspirationsbilleder til et festligt nytår på mit Pinterest board, som I er mere end velkomne til at lure lidt på – og så fik jeg vist heller aldrig vist jer, hvordan mit nytårsbord tog sig ud sidste år, så her får i lige lidt billeder (beklager kvaliteten). Vi var samlet en flok veninder hos mig, og havde besluttet os for at gå all in – så det var både med rød løber og heliumsballoner. Sidstnævnte kan jeg kun anbefale, for med sådan nogle svævende rundt, er der garanti for en sjovt fest – de sætter altså stemningen i mere end en forstand ;-) Jeg havde forresten købt helium + balloner her, hvis nogen skulle være interesserede til en anden god gang. Skulle jeg selv have pyntet op i år, var det helt sikkert blevet med helium fyldt i disse helt fantastisk festlige balloner, hvor jeg selvfølgelig ville have valgt tallene 2015 ;-) Lad mig endelig høre, hvordan jeres nytårsbord skal se ud i år?

Translation: I just wanted to show you my new years table from last year. This year I’m not hosting, but I have collected some inspiring NYE’s pictures on my Pinterest board right here, if you are interested :-)

Mette.

3 COMMENTS

 • Louise

  hvor er dit fine spisebord fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint nytårsbord! :D Jeg holder heller ikke selv nytår i år, men jeg skal derimod hjem til et rigtig godt venne-par med min kæreste. Det eneste jeg kan byde ind med på oppytningsfronten er en rigtig stor, lækker bordbombe! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very beautiful !
  This table decoration can fit a wedding theme in black and white

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CALENDARS FOR 2015