HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #11

FERM LIVING AUTUMN-WINTER 2014 COLLECTION

Ferm Living 14Ferm Living 14 Ferm Living 14Ferm Living 14

Der bliver simpelthen præsenteret så mange lækre nyheder til boligen lige nu, at vi knapt kan følge med til at vise jer alle vores favoritter. Forleden viste Tatiana en af Royal Copenhagens pæne nyheder, igår snakkede Camilla Marie om Clean’s kommende Home-serie, og i dag skal det så handle om efterårs- og vinternyhederne fra et af mine danske favoritmærker – nemlig Ferm Living. Måske nogle af jer allerede har set dem? For billederne er altså virkelig blevet delt vidt og bredt på ingen tid. Men så er der heldigvis så mange pæne ting, at de godt kan tåle at blive set igen ;-) Jeg er især vild med de små marmorstager, bordene og den meget fine holder til toiletpapir. Hvis I vil se flere billeder, kan I finde hele Ferm Livings nyhedskatalog lige her.

Hvordan udtaler I forresten Ferm? Jeg har altid udtalt det på engelsk, altså sagt “føøm”, fordi jeg tænkte at Living jo er et engelsk ord, og derfor måtte Ferm også skulle udtales sådan. Men så rettede Camilla Marie mig i min udtale og forklarede mig, at Ferm altså skulle udtales på dansk, så man siger “færm”. Det synes jeg egentlig er lidt forvirrende, men måske det bare er mig? Haha.

Translation: This week the danish brand Ferm Living unveiled their new AW14 collection, and these pictures shows some of my favorite items among all of their many news. If you want to see the whole catalogue, you can find it here.

Mette.

4 COMMENTS

 • Chanette Laurberg

  Fik lige interiør-gasme der….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Jeg elsker alt ved det! Suk….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hej Mette :-)
  Det er Camilla Marie der har ret. Det udtales på dansk. Altså “færm”.
  Det kommer af, at være “ferm på fingrene”.
  Det er altså heller ikke nemt med de brandnavne. Ligesom med HAY der oprindeligt hed ‘haj’ og nu hedder det så alligevel ‘hey’ :-) skørt skørt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine HH

  Hihi jeg kan så godt følge dig! Inde i mit hovede udtaler jeg det også på engelsk – hvilket jeg vil blive ved med tror jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #11