MY POSTER OBSESSIONS LATELY

CALENDARS FOR 2015

 photo 1_zps9e612d1f.jpg photo 2_zps246ac3b4.jpg photo 3_zpscc833e13.jpg photo 9_zps5ee779d3.jpg photo 5_zps109e5c8c.jpg photo 7_zps1eafa29e.jpg

Calendar 1 / Calendar 2 / Calendar 3 / Calendar 4 / Calendar 5

Endnu et år er efterhånden ved at være gået. Jeg synes, at 2014 er gået ekstremt hurtigt, hvilket jo nok hænger sammen med, at der er sket så mange ting i mit liv. Det har været et dejligt og læreligt år for mig, og jeg glæder mig til endnu flere oplevelser og udfordringer i det nye år, hvor jeg helt sikkert får mere travlt end nogensinde før. Derfor kan jeg heller ikke leve uden en kalender! Jeg er typen, der skriver sådan cirka alt ned i min kalender: træning, arbejde, deadlines, aftaler og så videre. De seneste år er min kalender blevet digital, hvor jeg har haft den ved mig via min computer eller mobil. Det fungerer perfekt, men der er altså noget utrolig charmerende ved den fysiske papirskalender. Jeg ved dog, at jeg ikke får skrevet alle mine aftaler ned både digitalt og i hånden, og derfor overvejer jeg at anskaffe mig en fin pyntekalender, hvor jeg kan følge med i dagene og som samtidig kan være en del af indretningen. I kan se mine favoritkalendre for 2015 ovenover, og hvis man gerne vil have en praktisk kalender, som også er smart, så synes jeg selv, at nr. 2 og nr. 5 er nogle meget godt bud! :-)

Translation: 2015 is just around the corner and I can’t wait for new experiences and challenges. A new year also means a new calendar, and I’ve collected some of my favourite 2015 calendars above. I have a digital calendar for all of my appointments and I therefore only look for a pretty calendar where I can follow the days and not write anything down. If you are looking for a pratical calendar, which still looks pretty then number 2 and number 5 might be good candidates! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links 

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY POSTER OBSESSIONS LATELY