RANDOM CHRISTMAS INSPIRATION

MY POSTER OBSESSIONS LATELY

 photo kufk_zpsdc4a38de.jpg 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Lige for tiden er jeg draget af akvareller, fotografier og generelt naturen, når det kommer til plakater. Plakater er nok noget af det jeg bestemt ikke mangler, da jeg pt. har 15 plakater til at hænge i vores 62 kvadratmeters lejlighed, og endda har et par stykker liggende, som ikke er i ramme. Men plakater er og bliver nok et af mine “svage punkter” og i min optik, kan man ikke få for mange af dem. Det er jo også rart at have nogle til at skifte ud med en gang imellem ;-)

Hvilke plakater har I et godt øje til for tiden?

Translation: Lately I’m obsessed with watercolor, photographs and generally the nature when it comes to posters. Especially posters are probably something that I really don’t need, since I already got 15 posters on the walls in our 62 square meters apartment and I also got a few hidden away. I guess posters are one of my “soft spots” and according to me, you can never get enough – it’s also nice to have some to replace once in a while, right? ;-)

Which posters do you have a crush on lately?

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • Nr. 2 og 5 måtte gerne flytte ind hos mig, så fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AmandaVB

  Hey piger!
  Jeg ønsker mig et indlæg om flot nytårspynt og et nytårsbord! Bare noget inspo/collage noget, eller nogle diy’s!
  Der mangler noget god stil på andre websites, og det ved jeg jo at I har :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor kan den første plakat købes henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM CHRISTMAS INSPIRATION