54 PRETTY SQUARE METERS WITH A CLEVER ENTRANCE SOLUTION

MY FAVORITE SPOT: MICHELLE NIELSEN // STONEMUSE

Som en del af en ny lille føljeton her på HOMESICK vil vi fremover invitere jer med på et lille kig indenfor hos en række seje, stilfulde og inspirerende mennesker, som vil dele deres yndlingsspot i hjemmet med os. Vi starter ud med den topseje Aarhus-blogger Michelle Nielsen, som mange af jer garanteret kender fra bloggen Stonemuse.dk. Udover at skrive nogle seje, ærlige og meget inspirerende blogindlæg, så har Michelle en æstetisk sans, som bestemt også kommer til udtryk i hendes hjem.

via HOMESICK.nu YNDLINGSSPOT: “Jeg har valgt et hjørne af stuen, hvor jeg tilbringer rigtigt meget af min tid til dagligt. Generelt, så bruger jeg (alt for) meget af min tid i stuen, da jeg også har kontor herinde til dagligt – hjørnet jeg vil fokusere på i dag, er dog ikke mit kontor, men derimod sofaområdet, hvor vi slapper af. Vi har lige købt ny sofa og det var vigtigt, at den var smuk at se på, så jeg kunne blive inspireret når jeg arbejder, men den skulle også være komfortabel, så vi rigtigt kan slænge os i sofaen når jeg har fri.

Valget faldt på den lyserøde sofa fra Innovation Living, som faktisk også fungerer som sovesofa! Og ja, vi sover også på den sommetider! Vi købte den hos Bedre Nætter efter en intens google-søgning for at finde den bedste pris; jeg vil lige give en stor ros til Bedre Nætter, som sørgede for den bedste service og levering, jeg nogesinde har haft.”
via HOMESICK.nuNÆSTE BOLIGKØB: “Jeg har faktisk kig på en grøn stol fra danske Woud, jeg tror vil passe godt ind i vores stue, som er blevet ret farverig efter den lyserøde sofa er kommet til. Jeg er blevet meget glad for farver, og der kommer flere og flere til.”

via HOMESICK.nu

INSTA-INSPIRATION: “Åh, det er svært, da jeg følger virkeligt mange forskellige instagramprofiler og jeg bliver inspireret af alt muligt når det kommer til boligen. Min favorit lige nu er faktisk Nova Møbler’s instagram. Jeg vil have alt hvad de viser på deres instagram, og når jeg besøger deres butik, går jeg altid hjem med hovedet fyldt med inspiration og lidt for mange nye ønsker til boligen. Jeg bliver så glad hver gang der kommer et nyt opslag fra dem!”

FØLG MICHELLE PÅ INSTAGRAM HER OG PÅ HENDES BLOG HER

 

4 COMMENTS

  • Sabina

    Er det mon muligt at få afvide hvem der har lavet det smukke billede og den meget smukke sofa? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HOMESICK

      Som der står i indlægget er sofaen fra Innovation Living. Billedet kan vi desværre ikke svare dig på hvem er af, men du kan evt. skrive til Michelle og høre hende ad :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig føljeton :) I lægger hårdt ud med Michelle – hun har mega god stil :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

54 PRETTY SQUARE METERS WITH A CLEVER ENTRANCE SOLUTION