NYT BRUGT TIL INDRETNINGEN

MY FAVORITE FLOWER POTS

 photo pot2_zpso6gzhksc.jpg photo pot1_zpsuqijs0bg.jpg photo pot3_zpsqamwzmga.jpg

Det er ikke første gang, at disse fine urtepotteskjulere er blevet omtalt her på bloggen, det er de f.eks. blevet i Tatianas indlæg om potteskjulere her og i indlægget om mine julegaveønsker her, men jeg er simpelthen så begejstret for dem, at jeg synes, de fortjener et indlæg helt for sig selv. Jeg har tre styks i hver sin størrelse, og lur mig om ikke der kommer flere til min lille samling, for jeg overvejer i hvert fald meget at købe en i sort til mit lille ginsengtræ. Det jeg elsker ved dem, er at de er rå, elegante og simple på én og samme tid :-) Potterne er fra HAY og I kan få fingrene i dem lige her.

Translation: I simply love these flower pots from HAY and it’s like I can’t get enough of them. Right know I have three in different sizes and I am concidering one in black too for my ginseng plant. I love that they are raw, elegant go simple all at the same time :-) You can buy the flower pots right here.

Camilla Marie

10 COMMENTS

 • Må jeg spørge, hvilke størrelser du har? Jeg er nemlig ret interesseret i dem – det er dejligt med et råt alternativ til den klassiske hvide urtepotteskjuler. :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja præcis. Der er vist fire forskellige størrelse, men jeg har ikke den allerstørste :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo SÅ pæne! Dem må jeg altså også have fingrene i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo så perfekte! Kunne virkelig godt købe dem alle :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  De er så flotte, og jeg har selv fem af dem. Netop derfor søger jeg efter andre, men det er skisme svært at finde flotte urtepotteskjulere, der ikke bare er helt almindelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Faldt over dette indlæg i dag, og har haft problemer med at skaffe en urtepotte, jeg kunne lide, så da jeg så dit indlæg, smuttede jeg straks ned i Hay butikken og købte en! De er virkelig flotte, er meget glad for min i hvert fald! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej hvor fantastisk! Er super glad for, at du kunne bruge indlægget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYT BRUGT TIL INDRETNINGEN