NEW IN: TWO FROM H&M HOME

NYT BRUGT TIL INDRETNINGEN

Noget vi altid har slået et slag for herinde på HOMESICK er genbrug. Vi elsker at gå på loppejagt efter gamle skatte i alt, hvad der findes af genbrugsbutikker og loppermarkeder, og når vi skal investere i nye møbler til boligen, er vi bestemt også fan af at købe dem brugt. Det er både nemt og ikke mindst SU-venligt. Derfor sagde vi også ja med det samme, da DBA spurgte om vi havde lyst til at dele vores bedste genbrugsfund herinde, for når det kommer til at købe brugte møbler, må DBA siges at være vores foretrukne “online-loppemarked”. Det er bare lidt nemmere at finde et konkret møbel hos dem, fremfor at lede efter noget bestemt på et fysisk loppemarked (det er jo som at finde en nål i en høstak), og gennem årene har vi da også fået køb en hel del “nyt brugt” til boligen. Her kan I se nogle af vores favoritter :-)

 photo IMG_2660_zpst0h22q6o.jpgTatiana havde længe været på udkig efter nogle nye spisebordsstole, men desværre oversteg de stole, som hun gerne ville have fingrene i, hendes SU-budget. Efter at havde overbevist sin kæreste om, at brugte møbler ikke nødvendigvis er slidte og ubrugelige, så gik han med på ideen om at finde “nye brugte” stole. Der er virkelig mange stole at finde her, og de er altså oftest i ret god stand og meget prisvenlige. Der skulle i hvert fald ikke mange timers søgning til, før Tatiana fandt sine tre “nye brugte” Myre-stole af Arne Jacobsen til en super-duper-pris, og så ser de endda helt nye ud.

 photo 39da1ea5-a916-4546-9bd7-c44595883119_zpsrf17jf5f.jpgDa jagten gik ind på den helt perfekte køkkenbordslampe, blev Camilla Maries bytte denne smukke “værkstedslampe” fra Louis Poulsen, som hun fandt på siden til en rigtig god pris. Det var faktisk helt bevidst, at hun ledte efter denne lampe brugt, da hun elsker den smukke patina, som tiden har sat i den gamle emalje. Mange ting bliver altså bare smukkest, når de har levet et liv forinden ;-) Se alle de andre fine gamle værkstedslamper lige her, som pt. er til salg på siden.

 photo dba_zpsugvmlt1p.jpgPendlen fra Muuto, der hænger over Mettes spisebord, var en hun havde været lun på længe, men pengene til at købe den fra ny var der desværre ikke lige. Efter at have holdt øje på DBA i lang tid, dukkede den dog endelig op i den rigtige farve – og så endda til det halve af nyprisen. Lidt af et kup! Find masser af andre brugte pendler her.

 photo dba6_zpsjuzbpamo.jpg
Ligesom Tatiana har Mette også fundet sine Myre-stole brugt. Man kan i øvrigt finde utroligt mange af Arne Jacobsens design brugt, og der kommer nyt op hver dag, så det er bare om at holde øje – ligepludselig finder man det, man skal bruge til en god pris, og så er det bare om at slå til. De sorte Charles Eames stole har Mette købt fra ny, men dem (og andre af de smukke Eames-stole) kan man også finde brugt til nogle favorable priser, hvis man kigger her.

 photo dba4_zpsxcesgz3t.jpg

Endnu et af Mettes lampekøb. Da den fine Clamp-lampe udgik fra HAY’s sortiment for et par år siden, var hun nemlig heldig at finde den brugt til en god pris. Der er generelt altid rigtig mange fine ting til salg fra HAY, find dem her. Hvis man ikke lige bor i nærheden af en IKEA, og man f.eks. står og mangler en gallerihylde, som den lampen hænger i,  er det i øvrigt også oplagt at tjekke DBA. Der er rigtigt mange IKEA produkter til salg, og hvis man kan købe et møbel brugt til billige penge og samtidig også spare køreturen til Århus, Odense eller Gentofte, er det da slet ikke så dumt, vel? ;-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med DBA

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: TWO FROM H&M HOME