BEAUTIFUL BUDGET FINDS

LOOKING FOR A NEW COFFEE TABLE

Dias11 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg er på jagt efter et nyt sofabord – og det skal åbenbart være rundt, hvis man ser på min collage herover, hvor jeg har samlet 5 forskellige sofaborde, som jeg har et ret godt øje til. Jeg har efterhånden haft det her sofabord i nogle år, hvilket jeg også har været vildt glad for, men det har efterhånden fået nogle skrammer og så vil jeg egentlig gerne prøve et lidt mørkere look her til efteråret. Hvilket sofabord er jeres favorit og hvorfor? :-)

Translation: I am looking for a new coffee table – and apparently it has to be round, as least if you are looking at my collage above, where I have found 5 different coffee tables that I really like. I have had this coffee table for some years now and I really like it too, but it has got some scratches and I also really want to try a darker look for the coming fall. Which coffee table is your favorite and why? :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

2 COMMENTS

 • Kristina

  Jeg har i mange år været fan af HAY’s elephant table. Det er enkelt, lækkert men også specielt med benene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Så er vi to. Benene gør det hele for mig! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BUDGET FINDS