HOW TO MAKE A ROOM APPEAR LARGER

5 PRETTY BOOKS FOR THE COFFEE TABLE

via HOMESICK.nu
AFFILIATE: 1. Finn Juhl: Akvareller / 2. Henri Matisse: The Cut Outs / 3. Soho House: Eat, Drink, Nap
4. H. Walter Lack: The Book Of Palms / 5. Kasper Eistrup: Heavy Rocks

Indrømmet, jeg har virkelig en ting for de såkaldte coffee table bøger. Efter fem år på uni med uendeligt mange (halvkedelige) fagbøger, så er det altså bare skønt at bladre en smuk, visuel billedbog igennem i ny og næ – og så er de jo også virkelig dekorative i sig selv. Særligt den her pynter godt på mit sofabord! ;-)

Jeg er begyndt at købe en fin bog med hjem, hver gang jeg er ude at rejse. Det er ret hyggeligt med en lille form for souvenir (jeg er ikke så god til de klassiske souvenir-figurer) og samtidig en god undskyldning for at shoppe bøger. Nr. 3 købte jeg f.eks. med hjem da vi besøgte London i efteråret og nr. 4 havde jeg med hjem fra vores tur til Hamborg. Desværre glemte jeg at købe en bog med hjem fra Grækenland i sidste uge, så nu bliver jeg nok næsten nødt til at klikke en af de resterende bøger ovenfor hjem som et plaster på såret. Så er det bare lidt spørgsmålet, hvilken en det skal være?

Translation: I have a thing with coffee table books. I love to decorate with beautiful books and i love to flip through them as well. I’ve started to buy a nice book every time I am traveling. I like to bring home a little souvenir and at the same time it’s a good excuse to shop books. No. 3 I bought home when we visited London in the fall and no. 4 I bought in Hamburg this spring. Unfortunately I forgot to buy a book home from Greece last week, so now I almost have to click one of the remaining books home as a consolation. Then I just have to decide which one it should be?

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO MAKE A ROOM APPEAR LARGER