WE LOVE DYMO

COFFEE TABLE BOOKS

coffetable2

Måske sidder I og tænker hvorfor man kan læse om bøger på en interiørblog.. Det kan man fordi at de er mega pæne at bruge i indretningen :-) Coffee table books ser efter min mening, super fint ud til f.eks. stillebensopsætninger i enten vindueskarmen, hylden eller på sofabordet, fordi de har en evne til at “tone det hele lidt ned”, og give et lidt tilfældigt og hyggeligt look, selvom det nok langt fra er tilfældigt ;-) Herunder har jeg udvalgt en række bud på nogle flotte – og ikke mindst interessante bøger. Hvis I kender til andre gode coffee table books, så smid lige en kommentar. Links til følgende bøger findes i bunden af indlægget. Enjoy.
bokkks2

Bøgerne kan købes her: Kate Moss, Waldersten 365, In Vouge, Retro Fonts, Chanel, 14.000 things to be happy about

Camilla Marie.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Jeg er mere end enig i, at der er pænt. Men hvad er helt præcis en ‘coffee table book’? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie, en coffee table book kan vel betegnes som en billedbog henvendt til voksne, altså primært indeholdende billeder og korte letlæselige tekster, en bog man har liggende på sit “kaffebord” for underholdningens skyld, så gæster f.eks. kan kigge i den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil bare sige, at jeg er helt tosset med jeres blog! :) I gør det godt!

  Det kunne være fedt med (endnu) mere inspiration til hvordan man kan indrette sig på lidt plads. Jeg flytter nemlig fra en 2-værelses til ca. 15-20 kvm, så der skal tænkes kreativt! Jeg overvejer sådan en lofts/etageseng med et lille hygge-sofa-hjørne nedenunder selve sengen. Ved ikke om I har nogle erfaringer med det eller har andre gode ideer?

  God weekend! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara, tusind tak for dine rosende ord! :-) Vi ved at mange af vores læsere efterspørger indlæg om indretning af små rum/lejligheder, så det er noget vi altid har øjnene åbne efter, men desværre figurerer der ikke så mange billeder af det :-( vi har dog lavet nogle indlæg om indretning i mindre lejligheder og indretning af værelser her, her, her og her, som vi håber du kan inspireres af :-) Det lyder som en vildt god idé med sådan en hems med sofa under, det skaber sådan en hule agtig stemning – en lyskæde af en art under hemsen vil da lige sætte prikken over i’et :-D Vi har desværre ingen erfaring med installation af hems, men synes det lyder som en optimal og kreativ løsning, når netop du er vant til at have en del mere plads :-) Vi skal nok holde et vågent øje med billeder af hemse, og så kan det være der kommer et indlæg ud af det, i så fald hører du fra os :-)

   God fornøjelse med flytningen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg skriver lige på et gammelt opslag. Men ved I, hvorfor man ikke kan købe Waldersten bogen nogen steder mere? Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde et sted, hvor de sælger den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Mystisk, at der ikke bare er én forhandler, der sælger den, men forlaget har nok valgt ikke at genoptrykke den :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WE LOVE DYMO