A BRIGHTER FUTURE

LOOKING FOR A NEW COFFEE TABLE

 photo Dias1_zpsa1e8518c.jpg photo Dias2_zpsc253a78e.jpg photo Dias4_zps07e1ab3a.jpg photo Dias3_zpse06fadfb.jpg

Normann Copengagen / Muuto / Bolia / Ilva / Ellos Home /Hay / Ikea / House Doctor

Det er ikke længe siden, at jeg anskaffede mig Ikea’s berømte Karlstad sofa, men det har altså vist sig, at mit sofabord og sofaen overhovedet ikke passer sammen. Jeg er derfor gået ind i en intensiv jagt efter et flot sofabord, som både matcher mine kriterier og stadig er til at betale sig fra. Mine kriterier for et sofabord er meget enkle: det må ikke virke for tungt (hvilket mit nuværende gør), skal være i en neutral farve og gerne i et simpelt design. Det viste sig ikke at være helt nemt, men synes alligevel, at jeg fandt nogle gode bud. Nogle mere prisvenlige end andre! Ellers er der jo også sofabordet fra Søstrene Grene, som kan ses lige her.

Jeg går lidt og drømmer om et rundt sofabord og dog… for HAY trade bordet er sååååå pænt, men det er min bedre halvdel bare slet ikke enig med mig i – og hvad gør man så?! Det skal i hvert fald ikke undre mig, hvis vi kommer til at punge ud med flere tusinde kroner for et sofabord, men hvis det nu er virkelig smukt, så er det vel også okay?! ;-)

Hvis man er fastsat på, at det skal være så billigt som muligt, men ikke vil gå på kompromis med designet, så kan man altså være heldig at finde et i genbrug eller på et loppemarked. Man kan også finde sin kreative side frem og lave sit eget sofabord ud af fx paller, træstubbe, etc. Hvis bare man har en god idé og lidt tålmodighed, så er det ikke sværere end man gør det til. Jeg bruger selv træstubbe som sengeborde – og se fx hvordan Mette lavede sit eget spisebord her! :-)

Translation: I recently bought the popular Karlstad couch from Ikea. It turned out, that the couch and coffee table doesn’t fit together at all. So now I’m looking for a new coffee table that match my criteria and are affordable too. It’s a lot more difficult than it seems, but I think that I’ve found some pretty coffee tables after all. Some of them more affordable than others! ;-) Want to read the whole post in English or in another language?! Push the “translate”-button in the top.

Tatiana.

23 COMMENTS

 • Kirstine

  Vil lige linke til den her DIY: http://designoform.com/diy-other/table-makeover/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Slå et smut forbi Sinnerup. De har mange flotte sofaborde til billige penge: http://www.sinnerup.dk/Pages/Search.aspx?search=Sofabord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg var lige i Ilva Odense i går, og der kunne man få ovenstående bor som udstillingsmodel til halv pris hvis det havde interesse for nogen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Et lille tip :)
  Min kæreste og jeg er netop flyttet ny lejlighed, og har derfor skiftet en del af væres møbler ud, heriblandt sofabordet. Kan se at det du leder efter er meget lig vores nye sofabordsstil. Det hedder Bloom og er fra Sinnerup – du kan blandt andet købe det i Odense. Lige nu er der dog en leveringstid på 8 uger, men det vil man da gerne vente på, så man kan få det helt rigtige. Det fås i tre forskellige udgaver: natur/træ, hvidbordplade og træben eller sortbordplade og træben. Og så koster det kun 1000kr! Vi har valgt det hvide. :)
  Se linket her: http://www.sinnerup.dk/bloom_3.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Flotte borde… Har du set Design And Form’s forvandling af et PS12 sofabord? Tænker, det også kunne være fint med plade af asketræ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine bord! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv et HAY Tray Table:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er jeg den eneste der også bruger sofabordet som spisebord? Haha. Hvis vi nu fik købt et nyt sofabord (som det fra Ilva), så ville det nok også motivere lidt mere til at bruge det som decideret sofabord og så spise ved spisebordet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, vi bruger også sofabordet som spisebord, selvom spisebordet faktisk er i stuen. En dårlig vane, men bare lige lidt hyggeligere ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • These tables are beautiful! I love the top two the most!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare helt forelsket i Hay sofabordet! Det står øverst på min “opsparingsliste” lige nu!

  http://nyctophiliaa.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget brugbart og overskueligt indlæg. Tak for det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the ones from MUUTO and HAY! So prettttyyy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anastasia

  Det her sofabord fra Daells er også rigtig lækkert og minder meget om det i ILVA. Bare 1.100 kr. billigere! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi har sofabordet fra Normann Copenhagen herhjemme, og har været super glade for det. MEN, før man køber det skal man bare være opmærksom på, at det ekstremt hurtigt bliver ridset og ødelagt på overfladen, uanset hvor forsigtig man er. Simpelthen så irriterende! Hvis jeg havde vidst det da vi stod og skulle købe sofabord, så var valget nok faldet på et andet. ØV! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Via Cph har også de fineste sofaborde. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg stemmer helt sikkert på det fra Søsterne Grene. Jeg er selv helt forelsket i det, og hvis jeg snart stod til at finde en lejlighed (SUK!) så ville jeg have det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Bordet fra bolia er super fint ! Hvorfor kan man ikk finde det online? Er det mon en udgået model?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lidt tid siden jeg lavede indlægget, så kan ikke udelukke, at modellen muligvis er udgået. Hvis det er, kan du prøve at kontakte Bolia :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A BRIGHTER FUTURE