PLANT CRUSH: CALATHEA ORBIFOLIA

5 PERFECT LAMPS FOR THE BEDROOM

LAMPER

Links: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Picture credit: Sacramento Street

Jeg må nok erkende, at jeg er ret kræsen, når det kommer til lamper. Særligt når det kommer til soveværelseslamper, synes jeg, at det kan være en udfordring, for lamper i glas eller metal bliver hurtigt lidt for hårde i udtrykket. Til soveværelset foretrækker jeg derfor lamper, der er lidt blødere i udtrykket såsom lamper af bambus eller stof. Lige nu har vi en rispapirlampe fra IKEA som jeg egentlig også har været glad for, men som jeg alligevel overvejer at skifte ud til fordel for lampe 2 eller 4 på collagen herover. Særligt lampe 4 fra IKEA er jeg stødt på en hel del gange på Pinterest på det seneste og se lige, hvor fin den ser ud herher og her.

Translate: I must confess that I am picky when it comes to lamps. Especially when it comes to bedroom lamps I think it can be challenging since lamps made of glass or metal can seem a little to harsh for that room. For the bedroom I prefer lamps with a softer appearance and by that also lamps of more soft materials such as textile og bamboo. Right know I have a simple rice paper lamp from IKEA that I have been satisfied with for several years, but I’m considering if it’s time for a change. I really like lamp 2 and 4 on the collages below and especially lamps 4 from IKEA I’ve noticed several times on Pinterest lately – look how cute it is here, here and here.

Camilla Marie

Indlægget her indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLANT CRUSH: CALATHEA ORBIFOLIA