CHRISTMAS HYACINTHS

INDUSTRIAL LAMPS

 photo 1ef51f53-4caf-4174-9804-d84843a23f88_zps992da6a3.jpg

Lampe 1 / Lampe 2 / Lampe 3 / Lampe 4 / Lampe 5 / Lampe 6 / Lampe 7 / Lampe 8

Min evige jagt på en ny lampe til at hænge over mit spisebord fortsætter, mon jeg nogensinde tager mig sammen og træffer et valg? Forleden var det lampesortimentet på Zalando.dk jeg kastede mig over, og her fandt jeg faktisk op til flere lamper, der godt kunne få lov at flytte ind i min stue. Særligt lampe nummer 1 og 6 synes jeg har et ret så lækkert look! Så er spørgsmålet bare, om jeg helst vil have en hvid eller en sort lampe? Men der er heldigvis fri fragt og retur hos Zalando, så i det mindste koster det mig ikke noget, hvis den ubeslutsomme lille pige inden i mig nu skulle gå hen og fortryde ;-) De rå arbejdslamper (nummer 2, 5 og 7) fik også lige lov at komme med i indlægget her, ikke fordi jeg på nogen måde mangler den slags (har både en Clamp lampen fra HAY hængende, samt en gammel autentisk arbejdslampe fra et loppemarked til at stå), men jeg ved, at denne type lamper plejer at falde i god jord hos jer, så jeg ville lige tippe jer om disse modeller. De er ret fede, synes I ikke?

Translation: My hunt for a new lamp to hang over my dining table is never ending. Lately I’ve been looking at these different lamps from Zalando.dk, I really like the raw and industrial look they all have. Do you have a favorite?

Mette.

Indlægget indeholder affiliatelinks

15 COMMENTS

 • Jeg synes de er super fede.. Er nok mest til 1 eller 6:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøvede at klikke på linket til nr 4 men den sagde bare den ikke kunne finde det :( er ellers helt forelsket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Hmm.. Det er nogen rigtige fine forslag, som du er kommet med, men jeg synes, at hvis den skal bruges som spisebordslampe, så hvorfor ikke gå efter den gode originale, Louis Poulsen arbejdspendel? Jeg har selv to, og er så glad for dem :) Jeg har sort/hvid stofledning til, og det fuldender lige looket
  http://www.lauritz.com/da/auktion/fire-pendler-louis-poulsen-arbejdspendel-4/i3019455/
  (gammel aktion, men bare for at vise, hvilke det er) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bestemt også med i mine overvejelser! Men det kunne også være meget sjovt at have en lampe, som alle ikke har hængende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Boxill

   Ja, det er self. rigtigt :) Du har en god pointe der ;) Og jeg kender jo self. heller ikke hele din/jeres indretning, og hvad der vil passe bedst. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg har købt tre styks af nummer 2 for 150kr. Det er jo bare en gangske almindelig arbejdslampe!!! Den ligner den jeg har på en prik (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  jeg har design house stockholms work lamp. den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Super fede lamper! :-)
  Har et lille tip til de, som er vilde med lampe nr. 2. Jeg har købt 5 til 125kr stk., som jeg har sat sammen til én lampe, på følgende hjemmeside:
  http://www.multikoeb.dk/mekanikerlampe-680/haandlampe-m-krog-90-watt-p73044

  Resultatet heraf kan ses her:
  http://instagram.com/p/V83D0pL4PC/

  – Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg har lige købt nr 2 på loppemarked i weekenden til 30 kr (wuhuuuuu!), men jeg har dog lidt svært ved hvordan jeg skal få den ind i mit hjem og i hvilken sammenhæng. Min kæreste og jeg har nemlig lige købt lejelighed så vi skal til at indrette det om ikke alt for længe, så jeg leder efter en helt masse inspiration og hvad er så bedre end jeres blog? Er vild med jeres stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fedt! Der er ikke noget bedre end at gøre et godt loppefund :-) dejligt at du finder inspiration herinde, det er vi virkelig glade for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  lige et lille tip, lampe nr. 6 ligner virkeligt meget en de har på rest-salg hos COOP til kun 400 kr. (hvis ikke det faktisk er den samme, et af billederne er i hvertfald det samme) https://webshop.coop.dk/vare/dock-pendel-hvid/8714302457050?kategorier=tilbud-og-nyheder%2Frestmarked%2Frestmarkedbolig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Industry lamperne hos IDEmøbler og også virkelig lækre! Meget store, men hvis rummet kan bære det, er det jo kun smukt. Fås både i sort og hvid. Ved ikke, om de også forhandles i Ilva?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A9ta

  …Lampe nr 2 kan købes for KUN 69 kr i BILTEMA, Desværre kan man ikke købe online men der er flere butikker rundt om i landet. Jeg har haft 3 hængende i hjørnet i min stue i 4 år.. de er så fine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  jeg har nr. 6 hængende (dog i mørkeblå), og jeg elsker den! :D den giver et fantastisk lys og blænder ikke pga. den tykke glasplade i bunden. :)
  købte min på dubuy.dk, hvor den pt. er på udsalg med næsten 50 %. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS HYACINTHS