DREAMING OF A PLANT STAND

WALL LAMPS FOR THE KITCHEN

Sponsoreret indlæg

WALL LAMPS

Photo credit: Stadshem, Alvhem & Homedit   Links: 1 / 2 / 3 / 4

Væglamper er jo mest brugt som sengelamper eller i et sofahjørne, men jeg synes virkelig, at de også gør sig godt i køkkenet. Særligt, hvis man ikke har nogen overskabe, for så virker lampen på den måde som en fin vægdekoration i sig selv. Herover har jeg fundet fire gode bud på en sådan væglampe, og se lige billederne. Ser det ikke godt ud? Jeg har selv væglampen fra Ellos hængende i min stue – den er så fin. Og apropos Ellos vil jeg da lige indskyde, at I med rabatkoden 345416 får 20% rabat på alle (ikke i forvejen nedsatte) varer til og med d. 29. august :-)

Translation: Wall lamps are often seen in the bedroom or in a corner above the sofa but I think it also looks great in the kitchen. Especially if you don’t have any cabinets on the wall they will make it as a great wall decoration. 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DREAMING OF A PLANT STAND