SUNDAY SHOPPING: 8 FUND UNDER 200 KR

CERAMIC PLATES

CERAMIC via HOMESICK.nu
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg har længe været vild med den keramik-trend, som vi har set enormt meget til det sidste års tid, og siden jeg selv er begyndt at forsøge mig med at lave keramik, er min kærlighed til det rustikke stentøj ikke blevet mindre. Alt hvad jeg ejer af tallerkener er pt. hvidt, og selvom jeg er mægtigt glad for dem, drømmer jeg om at tilføje nogle lidt mere mørke og rustikke tallerkener til samlingen. Bare så jeg havde lidt at veksle mellem eller kombinere med. Da vi havde fornøjelsen af at nyde en fantastisk middag på Michelin-restauranten Marchal med IFÖ for et par måneder siden, kom maden ind på de smukkeste tallerkener (ligesom nr. 6 på collagen). Så smukke, at Tatiana var nødt til lige at løfte en tallerken op og smugkigge under bunden, for at se hvor de mon var fra (sådan tre studerende jyder er jo ikke vant til at komme sådan nogle fine steder, haha), og den viste sig altså at være fra K.H. Würtz, som er en keramisk duo bestående af far og søn, der selv drejer hver enkelt service del i hånden. Det er virkelig noget af det fineste jeg har set, og jeg ville elske at fylde mine skabe med det. Jeg er ikke specielt ferm i et køkken, men jeg er sikker på, at alt hvad jeg serverede, ville se blændende ud på de tallerkener :-)

Translation: I’m really in to the ceramic trend we’ve been seeing the past year, and would love add some of these rustic plates to my collection!

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING: 8 FUND UNDER 200 KR