A NEW OLDIE

BIRTHDAY WISHES

 photo Dias1_zpsa32633e8.jpg

Åh jeg fylder snart 22 år, og ja jeg ved godt at det er ingen alder, men jeg havde det lige så godt som 21 årig – intet mindre end den perfekte alder, hvis I spørger mig! Ikke for ung, ikke for gammel ;-) Anyways, jeg tænkte at I måske synes det ville være sjovt at se mine ønsker, da det er sådan nogle indlæg jeg selv elsker, for normalt ved jeg slet ikke, hvad jeg skal ønske mig (tænk at man kan have det sådan?). I år har jeg heldigvis været rigtig god til at skrive ned i god tid, når noget faldt mig ind – så here goes..

Betonfatning med stofledning fra NUD collection, Illustartioner fra den dygtige kunstner Bob Noon, String Pocket reolen, Coco Chanel Madmoiselle, Kubus stagen fra Mogens Lassen, Kurv fra Ferm Ling, Lyngbyvase(er) ush de er så flotte!, Mason Pearson børste – lidt dyr men har kun hørt godt om den – har I erfaringer med den?, 4 stk FDB stole fra Folke Pålsson – helst de gamle originale, som vi har tænkt på til vores nye spisebord, med nogle lammeskindshynder i – pænt ikk’? :-), Aflang raclette – så hyggeligt og totalt 80’er stil, så nu vil jeg have min egen, så jeg slipper for at låne Tatianas! hihi, Hvide håndklæder – simple as that!, Nike Roshe Run “Safari Pack” – åh så pæn <3, kopper fra Design Letters med bogstaverne “s”, “o”, “v” og sidst men ikke mindst den pæne sæbedispensor fra ILVA!

Hvad ønsker I jer? Vil gerne inspireres lidt mere :-D

Camilla Marie

Photobucket

5 COMMENTS

 • Lene Holm

  Fede Nikesko – hvor kan disse købes??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Retro køkkenvægt i rustfri stål ( fås på Nordhjem.dk), plakat fra stilleben, æggebægere i sort og grå fra kähler, dobbelt ægget glas fra bodum, global knive og meget mere. Jeg er utrolig god til at finde på ønsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Lækker ønskeseddel!

  Jeg har også gjort det til en vane at skrive det ned, hver gang jeg kommer på noget jeg ønsker mig – på den måde har jeg aldrig problemer med at lave ønskeseddel :)

  Jeg ønsker mig bl.a.:
  – Magasin sengetøj (Supercale), koksgrå.
  – Et fint skærebræt i træ (formet som en sky eller et hus).
  – Salt- og pebersæt (evt. bøsserne fra Normann Cph.).
  – Hvid Lyngby-vase.
  – En anderledes sparebøsse (det kunne være “Guard dog money box” i keramik fra Suck UK eller et kranie).
  – Badeforhæng

  Det var noget af det i hvert fald :)

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Utrolig fine ønsker! Selv ønsker jeg meg sengetøy med kul print, sorte og hvite håndklær og print-plakater/bilder til å henge på veggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Jeg er også fan af Nike skoene, kan ikke finde dem nogen steder, har du evt. et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NEW OLDIE