TIP: BULB STRING LIGHTS ON A BUDGET

A MUST-KNOW WEBSHOP

 photo Dias1_zpseseotaji.jpg 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

En must-know webshop, som har et differentieret og lækkert udbud af interiør er room21.dk (hvis ikke I allerede kender den, så smut lige forbi). Jeg elsker at klikke rundt derinde, og den gør det altid svært for mig ikke at bruge penge. Det må være et godt tegn, ik’? Jeg har fundet nogle af mine favoritter fra room21, som jeg ret gerne vil spice mit køkken op med. Hvis I følger med på Instagram (@homesickblog), så har jeg endelig fået min string-hylde op at hænge, og har dermed fjernet (og solgt) de barstole og det barbord, som jeg havde stående op ad den væg. Jeg kunne derfor godt tænke mig en loungestol. Ikke bare fordi det kunne være pænt (men det kunne det da helt sikkert også ;-)), men egentlig også når jeg har lidt for travlt om morgenen, så kan jeg sidde der og spise min morgenmad. Eller når min bedre halvdel laver mad, så kan jeg sidde der og snakke med ham! Jojo, jeg har argumenterne i orden ;-) Hvad er jeres favorit interiør webshop?

Translation: One of my favorite webshop – and I definitely think it’s a must-know – is room21.dk. I love clicking around in there, and they always make it hard for me not to use any money. I guess that’s a good sign, right? If you don’t know the webshop, check it out here! Unfortunately, I’m not familiar with their shipping options besides of Denmark and Sweden. What is yours favorite interior webshop?

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • Sara Nielsen

  Virkelig lækker webshop! Den bliver jeg nødt til at kigge lidt på!

  http://www.annasromguide.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Room21 er nemlig en super lækker webshop, den er jeg også helt vild med (:
  Og så er der også Livingshop.dk og Luxoliving.dk, men de minder utrolig meget om hinanden, og har også mange af de samme mærker som Room21.
  H&M’s homeafdeling er jeg også vild med, der klikker jeg tit ind og kigger (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har rigtig gode erfaringer med http://www.luxoliving.dk. De har en masse lækre ting og virkelig hurtig levering :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Stern Shop kan anbefales! Gratis levering og super god service! Bestilte blot et lille fad, fik en sød seddel med fra dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: BULB STRING LIGHTS ON A BUDGET