FERM LIVING AW15

THE PERFECT EYE CHART FOR ALL DESIGN LOVERS

 photo visual4_1_zpsfy2qksqe.jpg

Her under mit lørdag-aften-på-sofaen-webshop-kiggeri faldt jeg over noget ret fint – nemlig denne fine “synstavle”, som må siges at være særligt henvendt til alle, der (ligesom jeg selv) har en kærlighed til designikoner. Jeg er helt sikkert lidt miljøskadet fra da jeg læste min bachelor i Designkultur og Økonomi, for der har vi virkelig nørdet mange af de fine designs, som gemmer bag silhuetterne på plakaten her. Særligt citruspresseren har vi diskuteret meget – for ligeså smuk som den er, ligeså upraktisk er den også rent funktionelt. Men nå, det var lidt et sidespor. I hvert fald synes jeg, at plakaten her er vildt fin, og derfor ville jeg også lige dele den med jer – den kunne nok godt snige sig på min ønskeliste. Plakaten findes i flere forskelle farver og kan købes lige her. Ha’ en skøn aften :-)

Translation: I just came across this cool poster and wanted to share it with you guys. It must be the coolest eye chart I’ve ever seen – in my opinion all doctors should have one like that ;-) The poster comes i several colors and you can find it right here. Have a lovely evening :-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • CB

  Den er virkelig flot! Ved i hvor de små ‘stable krukker’ er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Homesick,
  Ved I hvor man kan købe denne plakat udover det link som I har givet? :-) Jeg har nemlig været inde på linket, hvor den nu er blevet fjernet. Jeg skrev derfor til dem og hørte hvor den var blevet af, og de skrev tilbage at de i fredags fik besked på at fjerne alle mærkedes plakater, og at de ikke ville få den igen. Så I skulle vel ikke tilfældigvis kende andre hjemmesider med plakaten? Synes simpelthen den er SÅ pæn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FERM LIVING AW15