CRÉTON MAISON

THE BEEF CHART

thebeefchart

Forleden dag kom jeg helt tilfældigvis forbi denne fine styling af Erica Hinredare på hendes blog her. Stylingen – eller rettere sagt, det der beef chart – mindede mig om, da min bedre halvdel og jeg var på Hereford at spise for noget tid siden, og egentlig også en aften på vores ferie, hvor vi var inde og spise på sådan en argentinsk restaurant. Der hang der nemlig sådan nogle beef charts. Vi kunne ikke rigtig få øjnene fra dem dengang – og det kan jeg heller ikke nu! Jeg synes det alt for sejt, og det er jo perfekt dekoration til køkkenet. Hvad synes I? :-) Nedenstående køkkentypografier er fra DRY Things og koster 380 SEK stykket. I kan se flere billeder eller købe dem lige her.

kitchen typography

Translation: The other day i randomly came by this styling by Erica Hinredare and her blog here. The styling – or rather the beef chart – reminded me, when my better half and I went to dinner on Hereford some time ago, and actually also when we were eating on this Argentine restaurant on our vacay this summer. Because there was beef charts like this one. We couldn’t really get our eyes from them at that time – and the same is happening now after I found this one. I think all the kitchen typographies are so cool – and it’s the perfect decoration for a kitchen. What do you think? :-) The above kitchen typographies are from DRY Things and cost 380 SEK. You can see more pictures or buy them right here.

Tatiana.

3 COMMENTS

 • Annette

  Hvor er potten fra og palmen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Det ved jeg desværre ikke, men der er et link til stylistens blog i indlægget, så kan du spørge hende! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Beef Chart hænger I vores køkken og jeg eeeelsker det! Eneste “skår” i glæden, er at så mange andre (blogs) har den også.. inkl. Blondinbella.. Så føler man sig bare som lidt af en lemming.. (om end, jeg købte det før jeg så det hos BB.. Tror faktisk det var jer der linkede til det?) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CRÉTON MAISON