TIP: MOMSFRI WEEKEND I ILVA

KITCHEN BY J. LEVAU

 photo KIT1_zps34da798a.jpg photo KIT2_zps359e49ef.jpg photo KIT3_zpse756c8c8.jpg photo KIT5_zps05399d64.jpg photo KIT4_zpsa26a8f49.jpg photo KIT6_zps9b221dbc.jpg photo KIT8_zps86a0951f.jpg

J. Levau

Køkkenet her tilhører bloggeren bag J. Levau – hvis ikke I allerede kender den vil jeg anbefale at tage et smut forbi, for den er ret inspirerende :-) Nåh vi kom fra køkkenet – og jeg er solgt. Jeg synes simpelthen at dette køkken er så fedt på mange punkter. Jeg er helt tosset med betongulvet og det at hun har brugt forskellige stole (Tonet og Tolix). Synes ikke at det virker for råt eller koldt, og det tror jeg skyldes tekstilerne (tæppet, lampen, viskestykket), på den måde kommer der ligesom god balance i både hårde og bløde materialer, så rummet stadig virker indbydende :-) A propos lampen, den er da virkelig fin <3

Er I lige så solgt som jeg er?

Camilla Marie

Photobucket

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: MOMSFRI WEEKEND I ILVA