MY CURRENT POSTER FAVORITES

SUNDAY SHOPPING: 8 FUND UNDER 200 KR

slide1

1 / 2 / 3 / 4/ 5 / 6 / 7 /8

Solen skinner, og det er 1. maj! Selvom alt taler imod at tilbringe dagen indendøre, så har jeg alligevel fundet et par godter, og endda til ret fornuftige priser. Personligt får jeg altid en trang til at lave små fornyelser og ændringer i hjemmet, når sæsonen skifter – kender I det? Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig at spice mit hjem op med ovenstående sager. Jeg har faktisk allerede den prikkede potterskjuler fra OYOY, men jeg kunne sagtens forestille mig at sammensætte den med den smukke blå keramikvase fra House Doctor. Jeg har virkelig en ting får blå for tiden, den gør mig så glad :-)

Translation: I’ve found some goodies at some great prices to spice up you home decor. When the seasons are changing I always feel a desire to make small changes at home. Do you know that feeling? At the moment I really like the fresh dark blue color – it just makes me smile :-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links // this post contains add links

2 COMMENTS

 • Marianne

  Jeres blog har virkelig fået et løft den sidste måneds tid. Var lige ved at hoppe væk, men thank God at jeg ikke gjorde det! Længe leve Homesick!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Marianne,
   Tusind tak, hvor er du sød – det er vi utroligt glade for at høre og sikke dejligt, at du blev hængende <3 Samtidig er vi selvfølgelig også nysgerrige på at høre, hvad der gjorde, at vi var lige på kanten til at miste dig som læser – fyr endelig løs, vi vil gerne lytte og lære :-)

   Tak for din kommentar og fordi du læser med <3 /Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY CURRENT POSTER FAVORITES