AN INSPIRING ONE-ROOM APARMTENT

VIND DIT FAVORITPRODUKT FRA JUNA

 photo Dias1_zps6fdgsxuh.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5

For en uges tid siden viste Tatiana hendes nyeste anskaffelser til soveværelset frem, eftersom hun var så heldig at have fået det her hvide bomuldssengetøj, som har det fineste hørlook, og det her pæne sengetæppe (nr. 5 på collagen) af Juna. Vi kendte godt til Juna i forvejen, men vi vidste ikke, at de havde så meget at byde på! Bare se på collagen, hvor vi har samlet 5 af vores favoritter fra deres hjemmeside. Fint, ik? Vi er især vilde med det pæne plaid og den grafiske kollektion, Grafico, som består af tekstiler til både soveværelset og køkkenet.

Nu har én af jer søde læsere også chancen for at få fingrene i et af deres fine produkter. Smut forbi deres hjemmeside, find det Juna produkt, I allerhelst vil vinde, og indsæt et link til produktet i kommentarfeltet! Vi trækker en vinder og annoncerer det her på bloggen d. 5. november. Held og lykke! :-)

Translation: Sorry! This competition is for our Danish readers only. 

Indlægget er sponsoreret af Juna / This post is sponsored by Juna

347 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AN INSPIRING ONE-ROOM APARMTENT