DEAR SANTA, I'VE BEEN GOOD I SWEAR..

VIND JULEGAVER FOR 20.000 KRONER

Har I mon lagt mærke til hvor mange hjemmesider, der også er hoppet med på vognen og sender rabatter ud gennem deres nyhedsbreve? Det har vi – og vi er vilde med det. Derfor vil vi også gerne lige slå et slag for en helt særlig hjemmeside, der vil forkæle en heldig person ekstra meget i år.

Det er ikke længe siden, at vi faldt over hjemmesiden ibob.dk, og det viser sig faktisk, at hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev, så er man automatisk med i konkurrencen om julegaver for 20.000 (!) kroner – og ja, du læste rigtigt. Det er vanvittigt. Vi har allerede tilmeldt os nyhedsbrevet, og du kan gøre det samme lige HER.

 photo Dias1_zps2b8027d3.jpg photo Dias2_zps6a5c8c18.jpg

ibob.dk har mærker, som Stelton, House Doctor, Piet Hein, iitala, Poul Pava, Holmegaard, Trip Trap og mange flere. Vi har samlet nogle af vores største cravings fra deres hjemmeside og lavet vores helt egen ønskeliste til jul over boligønsker fra ibob.dk i collagen herover. Hvad ønsker I jer til jul? Skynd jer ind og tilmeld jer nyhedsbrevet HER – og så krydser vi alt hvad, der kan krydses for, at det bliver en af jer søde læsere, der vinder julegaver for 20.000 (!) kroner.

Translation: Sorry, this contest is for our Danish readers only. 

Indlægget er lavet i samarbejde med ibob.dk

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEAR SANTA, I'VE BEEN GOOD I SWEAR..