BEDROOM INSPIRATION

VINDEREN AF ET VALGFRIT PRODUKT FRA JUNA

 photo juna_zps4dzrvecq.jpg

Så blev det tid til at trække lod blandt alle jer, der deltog i konkurrencen om et valgfrit produkt fra Juna. Lækker præmie, må man sige! Der er også flere end 300 som har deltaget, og vi har lyst til at sende en præmie til jer alle, men så langt rækker budgettet desværre ikke – selvom I i den grad fortjener det.

Vi må hellere afsløre den heldige vinder. Tadadadaaaam… vinderen er Kaja, som ønskede sig det pæne sengesæt med små fine prikker. TILLYKKE – vi har sendt dig en mail. Vi er sikre på, at du får nogle skønne natters søvn i dit nye, lækre sengetøj! :-)

Indlægget er sponsoreret af Juna

2 COMMENTS

 • Efter at jeg så jeres indlæg med den lille lejlighed der havde en loftseng har jeg nu besluttet mig for at jeg også vil have mig en og har besluttet mig for denne: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70242086/

  Storå Ikea. Men jeg kunne godt tænke mig noget inspiration til at style den mere modent så det ikke kommer til at ligne en 10 årigs børnehule. Jeg er 21 og deler en 2 værelses lejlighed med en veninde og tanken er at jeg skal have købt mig en sofa til at stå under sengen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej hvor en spændende idé! Det vil vi meget gerne se, når du er færdig med indretningen – måske du kan finde lidt inspiration herfra: http://homesick.nu/2015/10/an-inspirational-one-room-aparmtent/

   Hvis du hænger seje plakater op på væggen omkring og stiller en sofa under med lækre puder og et flot tæppe på gulvet, så tror jeg det kunne blive så cool uden at ligne en børnehule! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEDROOM INSPIRATION