I COULD LIVE HERE

GIVE AWAY: VIND EN HYGGEKROG MED BAHNE

 photo Dias1_zps569e69e2.jpg
Som I måske kan fornemme, er vi kommet i rigtig gavehumør her på HOMESICK, for december er lig med gaver, og hvem bedre at give gaver til end jer – verdens sødeste læsere :-) Denne gang har vi stukket hovederne sammen med Bahne, for hos Bahne er der netop kommet et væld af lækre nyheder på hylderne. I den anledning har vi fået lov, at udlodde et par af nyhederne til en heldig læser. Det drejer sig om den fine grafiske Mexico stol og et lækkert blødt lammeskind, som vi ovenfor har vist med nogle af de nyheder, vi ville style dem med – det var ikke let at vælge, skulle vi lige hilse og sige! Alle nyhederne kan I tjekke ude lige her, hvor I med garanti også kan finde en masse julegaveinspiration.

For at deltage i konkurrencen om en Mexico stol og et lammeskind, skal I indsætte det direkte link til jeres nærmeste Bahne i kommentarfeltet. Linket til jeres nærmeste butik finder I på Bahnes hjemmeside lige her under fanen “find butik” øverst på siden.
Konkurrencen løber frem til på lørdag d. 6. december, hvor vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen. Vinderen vil blive kontaktet direkte pr. mail og skal selv afhente præmien i nærmeste butik.

Vi ønsker alle held og lykke :-)

Translation: This contest is for our Danish readers only. We’re sorry.

Sponsoreret indlæg, udgivet i samarbejde med Bahne.

2,047 COMMENTS