ONE-ROOM APARTMENT

WHITE AND GOLDEN BEDROOM CRAVINGS

 photo Skaeligrmbillede2014-11-03kl190353_zps264bc5a0.png
AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

I dag har jeg lyst til at tilføje en masse gyldne detaljer til mit ellers meget lyse soveværelse. Det må være mørket, der indbyder til lidt mere varme og hygge. Sengelampen er jeg helt vild med, og så mangler vi også virkelig nye natborde – måske en skammel bliver løsningen? Jeg kan ikke helt bestemme mig, men det er der jo intet nyt i. Sengetøjet minder meget om det jeg tidligere har vist fra JYSK her, men jeg kan faktisk bedre lide denne lidt sarte udgave, hvor ternene ikke er helt så markante. Hvad drømmer I om til soveværelset for tiden? :-)

Translation: Currently I’m dreaming of adding some golden details like these to my very white bedroom.

Mette.

4 COMMENTS

 • Super fine detaljer (:

  Jeg tror snart jeg bliver skør i bolden, når det kommer til dynebetræk til dobbeltdyner. Det er som om, der ikke findes to producenter, som er enige om et mål. Min er fra JYSK, og måler 200×220, hvilket stort set vil sige, at jeg kun kan købe sengetøj i JYSK.. Super træls, men så er det i det mindste heldigt, at det ternede derfra stadig er super pænt og billigt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fint med de metalliske detaljer – og det sengesæt er virkelig, virkelig pænt. Selv skal jeg give mit værelse et komplet makeover, så det vil sige nyt af alt (mere eller mindre). Skønt med inspiration :-)

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine ting, som giver en god atmosfære kan jeg se:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.S.

  Jeg drømmer om, at få styr på vores skrivebord og få lavet et lille kontor-hjørne i vores soveværelse. Mangler nogle hylder til opbevaring og noget bedre arbejdslys.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE-ROOM APARTMENT