ON MY MIND: BLOCK TABLE FROM NORMANN COPENHAGEN

ONE-ROOM APARTMENT

 photo 2_zpse1d4ea11.jpg photo 3_zps90fc2cf8.jpg photo 1_zps1f388d4c.jpg

Det er egentlig længe siden, at jeg faldt over denne lejlighed, men mener ikke at den er blevet vist her på bloggen endnu? Der er rigtig mange, som efterspørger indretningsinspiration til mindre boliger. Især 1-værelses boliger, som ikke altid er et kvadratisk rum. Her har vi i hvert fald en 1-værelses lejlighed med udfordringer i form af små kroge og nogle spøjse vægge. Man har valgt at holde rummets facade hvidt – både loft, vægge og gulv – hvilket får rummet til at se større ud. Derudover har man udnyttet de spøjsevægge til anderledes ophæng, og man har udnyttet de små kroge, så der ikke opstår noget spildplads. Lejligheden her har både spisebord, sofaområde og et sengehjørne på trods af, at der ikke er meget plads at gøre godt med, og alligvel ser det slet ikke proppet ud. Det er takket være den rolige, hvide facade og selvfølgelig en simpel indretning uden for mange dikkedarer.

 photo 6_zps53a84ad9.jpg photo 5_zps3e6db130.jpg photo 4_zps53a358bb.jpg photo 7_zpsf86fd058.jpg

Translation: It’s a while ago I saw this apartment, but I don’t think we’ve showed it here on the blog yet? A lot of you have asked for some inspiration to smaller homes, which is not always a complete square room. Here we have a 1-room apartment, which definitely has some wall challenges. When you have a small home like this, it’s always a good idea to keep it bright with white walls, bright floor and white loft. Here we also have white floors, which I love. It makes the room look bigger than it really is, and combined with a simple home decor, it doesn’t look stuffed out.   

Picture source: Alvhem

Tatiana.

11 COMMENTS

 • stine

  Ej en fin lejlighed!

  Jeg står og leder efter en 1 værelses og sådan en som den på billederne er jo perfekt!!! så fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Urlev

  Hyggelig nok, men måske en smule for IKEA-agtig lejlighed. Lejligheden mangler en smule personlighed!
  Forresten – god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed studenter hybel, evt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manner, hvor er det pænt! Elsker lyse rum med sarte farve-splash. :D

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også en fantastisk lejlighed – er vild med gulvene! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Homesick!
  Er det muligt I kan lave et indlæg om gang-inspiration? Jeg selv står nemlig med en gang, jeg selv synes er umulig at indrette!!

  Beskrivelse:
  Min gang er smal, lidt bredder end min dør, den er ca. halvanden meter lang, og så laver den et 90graders knæk og fortsætter derefter 3 meter hen. Mit problem er det med, at indrette det på en måde, så skoene kommer til, at fylde mindre, og bliver opbevaret på en smart samt kreativt (hvis I forstår?). Og så det med at få en smuk og indbydende gang. Please hjælp mig!

  xxx
  Emilie Berg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Emilie,
   Det vil vi helt sikkert overveje at lave. Hvis du ønsker indretningshjælp baseret på dit indretnings issue, så er du velkommen til at sende billeder og beskrivelse af dit issue til homesick.kontakt@gmail.com – så kommer det nemlig på bloggen, og du får vores læseres ideer til, hvordan du kan gøre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en smuk indretning og meget inspirerende når jeg selv har en mindre 2-værelses studiebolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Er der nogen der ved hvor man kan få en trolley vogn magen til den der står i køkkenet? Jeg har kigget hos Ikea (det ligner deres Omar nemlig ;)) Men jeg kan simpelthen ikke finde den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Wow en lækker lejlighed! Jeg er p.t. studerende og med udsigt til at være det i 2,5 år endnu, så er de realistiske boligdrømme for den nærmeste fremtid begrænset. Jeg synes, at den her lejlighed er vildt godt indrettet med den begrænsede plads, uden at det bliver IKEA. IKEA kan også være godt, men det kan også blive for trængt, og her synes jeg, at løsningerne er virkelig godt tænkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a great and stylish space! Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ON MY MIND: BLOCK TABLE FROM NORMANN COPENHAGEN