SEVEN GREAT LIVING ROOM DETAILS

SMALL APARTMENT WITH A NATURAL LOOK

 photo ppp_zpseteajc13.jpg photo jik_zpsxwomfqbi.jpg photo mk_zpsfanrgtwz.jpg photo mkkk_zpsmrzdqmup.jpg photo kk_zpsxpwb2kxa.jpg photo mmn_zps9kavwgul.jpg photo m_zps89jjvor6.jpg
Source: Stadshem

Jeg vil lige hurtigt tjekke ind og dele denne fine lejlighed med jer. Det er jo næsten for godt vejr til at sidde indenfor, hva’? Skønt at sommeren endelig har ramt os for alvor, omend det tog sin tid. Jeg faldt for boligen her, fordi jeg synes den er virkelig fint indrettet i forhold til, at det kun er en etværelses. Det er utroligt, hvad planter kan gøre, og så er jeg vild med den måde, man har udnyttet det lille skrå indhak med det, der må være den mindste hjørnesofa, jeg nogensinde har set ;-)

Translation: Just wanted to share this cute little apartment with you. I always find great decor in small apartments very inspirering, and this is no exception. It’s amazing how much green plants can add to a room, don’t you think? And then I love the small couch in the corner – what a great way to use all the space. 

Mette.

5 COMMENTS

 • Anna

  Du lavede på et tidspunkt et super godt indlæg om indendørs planter, hvor du bl.a. nævnte planten Fingerfilodendron Monstera Deliciosa, som du havde fundet i Bilka. Jeg har simpelthen ikke kunne finde den nogle steder, nogle tips til hvor man kunne lede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, bare spørg efter den hos dine lokale blomsterhandlere. Jeg har spottet dem mange steder! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Imponerende indretning!
  Ved du, hvor man får fat i sådan en stige? Har kigget forgæves på dba :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne rigtig godt bruge sådan en sofa!! Nogen anelse om hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det forstår jeg godt, den er også virkelig fin. Men nej, jeg har desværre aldrig set den før – tænker at den måske er hjemmelavet?

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SEVEN GREAT LIVING ROOM DETAILS