HOW TO STYLE: LIGHT BULB

CURRENT CRAVINGS

 photo Dias1_zps561bb054.jpg

La mamba spejlHay dot pudeLouise Mathiesen porcelænsposerMilk bordlampeStearinlysHay clamp lampLammeskind

Et lille udpluk af de ting, der står øverst på min ønskeliste pt. Spejlets pris ligger godt nok lige liiidt over mit budget, men det er simpelthen så flot og ville tage sig fantastisk ud i mit soveværelse! De smukke “porcelænsposer” har jeg foræret min søde veninde i fødselsdagsgave, og nu kan jeg selvfølgelig ikke få dem ud af hovedet igen, for de er altså de perfekte snack-skåle! Det er den keramiske designer Louise Mathiesen, der står bag dem, men jeg har desværre ikke kunne finde et sted hvor de forhandles online – har dog sat et link ind, hvor man kan kontakte hende. Hay puden ville pynte fint i min sofa og det samme ville lammeskindet i min gyngestol. Milk lampen er jeg stadig helt forelsket i. Jeg cykler næsten dagligt forbi en butik, hvor den står i vinduet og kigger på mig .. det er så tarveligt, for det er jo åbentlyst, at den vil med mig hjem! ;-) Hay clamp lampen ville også passe så fint ind i min stue, men da jeg søgte efter en online forhandler gik det op for mig, at den vist ikke produceres længere? Æv! Er der mon nogle af jer søde læsere der har spottet et sted, hvor den stadig er på lager?

Mette.

Photobucket

15 COMMENTS

 • Janni

  Jeg tror desværre HAY lampen bliver umulig at opdrive. Arbejder i interiør butik og den udgik allerede i oktober eller november sidste år :) .. Det samme gælder HAYs akryl sættekasser, dem skal man være hurtig at købe på deres egen hjemmeside, de udgår også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne ting du ønsker dig. Hvor er de fine poscelænsposerne. Jeg troede det var stof indtil du skrev, at det var porcelæn :)
  Og i øvrigt mærkeligt at lampen ikke produceres mere. Jeg ville ind og linke til den forleden, fordi en af mine læsere spurgte til den, men jeg kunne heller ikke finde den. Super ærgerligt, for den blev solgt til en rigtig fin pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja kan godt se at det kan ligne stofposer på billedet – men de er endnu finere i virkeligheden! Det er ærgerligt med den lampe, forstår ikke altid, hvorfor man lader populære ting gå ud af produktion.. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Hej Mette,
  Jeg har selv været på jagt efter Hay Clamp lampen, og købte den gennem dba sidste uge for 300, hvilket jeg synes er fair nok. Sælger havde faktisk én mere (i original indpakning). Skal jeg lige høre ham, om han stadig har den, og sætte dig i kontakt med ham?
  Elsker jeres blog! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! :-) Mette er pt. på ferie, så om hun er interesseret i, at du kontakter ham, må du lige vente med at få svar på, indtil hun kommer hjem. Vi sender dig en mail, når det er. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

   OK – jeg kontaktede ham lige med det samme, og han har stadig lampen, så hun kan bare sige til, så får hun hans nr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du god! :-) Ellers send os en mail med nummeret. Vores mail er: homesick.kontakt@gmail.com ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

   Det er hermed gjort :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Hvad hedder sælgeren Sanni? Jeg er meget interesseret, hvis ikke Mette er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

   Jeg oprettede en “omvendt” annonce, og så fandt han mig, så han annoncerer ikke selv på DBA.
   Mette; når du kommer tilbage fra ferie, er du så ikke sød at melde tilbage om du er interesseret eller ej?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanni,
   Mette kommer først hjem om et par uger igen. Vi ved ikke, om hun kommer på internettet i mellemtiden, men beskeden er sendt videre til hende. Hun skal nok svare, så snart hun har mulighed for det, men der kan godt gå noget tid. Så hvis ikke det kan vente, må du give tippet videre til en anden, for vi ved desværre ikke, om hun er interesseret eller ej. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

   Hej Sabrina. Mette var stadig interesseret i den, men prøv at lav sådan en “omvendt” annonce på DBA – det kan jo være du er heldig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg købte min hay clamp på Louisiana for lidt tid siden, så der kan du måske være heldig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: LIGHT BULB