MY LITTLE OFFICE

H&M HOME CRAVINGS

 photo 10a01fa4-0341-4bd7-8909-0d3b60455bab_zps166eb1bf.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Så skete det endelig – den sidste eksamensopgave er afleveret og der er dømt sommerferie! Efter et halvt år, der har budt på den ene skriftlige opgave efter den anden, er det simpelthen så dejligt, endelig at kunne slappe helt af uden at have den dårlige samvittighed hængende over hovedet :-) Indtil videre har jeg brugt min første feriedag på at lure diverse webshops igennem (det kan jeg få meget tid til at gå med), og jeg faldt i den forbindelse over en hel del lækkerier fra H&M Home, som jeg lige vil dele med jer. Selvom H&M Homes kollektioner ofte rummer ret mange ting, som slet ikke falder i min smag, så synes jeg alligevel også, at de altid formår at komme op med nogle virkelig cool produkter – og altid til en pris, hvor alle kan være med. Jeg er især blevet lidt lun på det marmor-mønstrede bruseforhæng, men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv om, om det er at gå liiidt for meget all in på marmortrenden, hvis jeg køber det? Men på den anden side koster det kun 149 kroner, så det ville jo ikke være verdens undergang, hvis jeg blev træt af det. Ã…ha, first worlds problems..

Translation: I’ve been looking through a lot of webshops this morning, and I found these cool things from H&M Home. I really dig the marble shower curtain, but I’m not quite sure if I should by it or not? Maybe it will be a bit to much with all the marble stuff I’ve already got. But on the other hand, it is really cheap. First world problems, I know..

Mette.

13 COMMENTS

 • Christina Wonsbeck

  Jeg kan godt følge din bekymring med at gå lidt for meget all-in, men samtidig, så synes jeg det handler om helheden, så hvis badeforhænget passer godt ind, så kan det jo tage sig fantastisk ud :) Og ja, first world problems big time :D hahahaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker glasskrinnet! Det er så fint og minder mig lidt om et, min veninde har fra House Doctor, som jeg har været ret forelsket i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I really love this H&M stuff! By the way, what program do you use to do this kind of collages?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I actually just use Powerpoint to make the collage, and then I take a screen shot when I’m done, haha – nothing fancy, but it works :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fedt du har fået sommerferie! Jeg har aldrig glædet mig så meget til at få sommerferie, som jeg gør nu – efter mit første år på universitetet…

  Jeg vil spørge, om du ved, om H&M Home nogensinde får/fik det sengetøj med marmorprint, som I viste her på bloggen for et stykke tid siden? Jeg har kigget på H&M hjemmesiden engang i mellem, men har ikke kunnet se det. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er ikke kommet endnu – det er (så vidt vi ved) en del af deres efterårskollektion :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er smukt! Køb det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj, tillykke med sommerferien! Jeg får først sommerferie d. 23. juni, så der er masser af tid til at være nervøs i endnu ;)

  I forhold til indlægget: Jeg er helt vild med 5 og 6 – nogle meget underspillede vaser, som faktisk er enormt fine, og vil kunne passe ind alle steder :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej HOMESiCK!
  Jeg går og har stort behov for en vasketøjskurv, men er simpelthen ude af stand til at finde en, som er lækker at se på. Jeg synes den klassiske i et stof-materiale er træls at se på, og ville gerne have en løsning, der leder tankerne så lidt som muligt hen på en vasketøjskurv. Altså så diskret og pæn som muligt :)
  Meget gerne i monokromt farvetema. Er det noget i kan hjælpe med?
  Elsker bloggen – den er fantastisk inspirerende!

  Knus
  Rebecca

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre items! Jeg har det som dig med deres kollektioner…. nogle ting er… bedre end andre ;) Men prisen er i top og mangle små ting ville jeg bestemt ikke have noget imod at eje!

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LITTLE OFFICE