HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #13

IT’S ALMOST THAT TIME OF THE YEAR..

 photo b8446616-361e-4cf4-bea7-16dd0bad44d7_zps30ef6278.jpg
AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Jeg forventer, at dette indlæg får en lidt blandet modtagelse – for der er helt sikkert en del af jer, der mener, at det er alt for tidligt at begynde at tænke på julepynt, og I selvfølgelig velkomne til at bladre forbi ;-) Men jeg kan ikke gøre for det, jeg er simpelthen allerede kommet i julestemning, og jeg har derfor også allerede lyst til at pynte op. Dog må jeg hellere lige vente lidt endnu med at jule alt for meget herhjemme, men derfor kan man jo godt begynde at lure lidt på fint julepynt, og overveje hvad der skal flytte ind i år, ikke? :-) De af jer, der har læst med herinde i flere år, er nok allerede bekendte med, at jeg (og de to andre for den sags skyld) ikke er så meget til det klassiske røde julepynt, i hvert fald ikke hjemme hos mig selv. Mine øjne kan bedre lide det lidt mere nordiske og enkle, som I min verden sagtens kan skabe ligeså meget hygge som et nisselandskab. Derfor er de ovenstående sager et meget godt bud på, hvordan min jul skal se ud i år. Jeg er vil med de fine tal fra Felius, der hurtigt kan forvandle Kubus-stagen til en simpel udgave af en adventskrans, så dem tror jeg helt bestemt, at jeg skal have købt. De fine honeycomb balls købte jeg en del af sidste år, og dem skal jeg helt sikkert ha’ fundet frem igen i år – jeg synes de er vildt hyggelige at hænge op som en slags julekugler. Derudover kunne jeg også virkelig godt tænke mig et lille juletræ, og jeg tænker, at det kunne være super fint at have det stående i en rå papirspose fra UASHMAMA. Trærensdyret fra House Doctor har jeg altså også forelsket mig lidt i, det minder mig om moderne udgave af den halm-julebuk vi altid have til at stå fremme til jul, da jeg var lille. Hvordan skal jeres julepynt se ud i år? :-)

Translation: I’m already in a christmas mood, and I can’t wait to decorate my home. These are some of the things I’m dreaming of adding to my christmas decor collection this year :-)

Mette.

9 COMMENTS

 • Anne

  Iiiiiih, jeg elsker det her indlæg! :-D
  Tror jeg er nødt til at investere i nogle af tingene! Elsker jul og julepynt! Og hvis du spørger mig, er det overhovedet ikke for tidligt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er alllltttt for tidligt at jule, men vi bliver jo bombarderet med det alligevel og så kan man jo lige så godt komme I gang, ikke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo, det er overhovedet ikke for tidligt! Hvis jeg først begynder i december får jeg 1) stress! og 2) slet ikke tid nok til at NYDE det. For jeg nyder simpelthen juletiden for fulde gardiner. :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rae

  I am getting to excited for christmas this year, especially about decorating. Thanks for some great inspiration!

  rae of love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for skønt indlæg, som lig har inspireret mig til en fin advendt “krans” :-) Jeg er også begyndte med div DIY julepynt og jeg glæder mig også allerede rigtig meget til at pynte op i år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sikke mange fine ting du har fundet frem. Arbejder i IKEA, så er helt med på den tidlige julestemning. Kan virkelig ikke se det onde i at nyde en højtid der hylder fred og kærlighed så længe som muligt (:

  Har også selv overvejet at købe et lille bitte juletræ. Bare for hyggens skyld! Så jeg kunne helt sikkert godt finde på at kopiere idéen med træet i papirsposen. Det ser bare så fint ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig hyggeligt med julepynten – trærensdyret er godt nok fint!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Ingen sure minder herfra. ELSKER julen og den må gerne begynde tidligere. Så kan man også nyde den mere, for December går altid så hurtig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er ikke den eneste der er i julestemning, jeg har allerede været igang med at indkøbe pynt – min kæreste synes vist at det er en anelse tosset. ;)
  Jeg er mere eller mindre til den samme stil som dig, dog har jeg prøvet at købe nogle ting der er knap så hvide i år end ellers. Har blandt andet købt nogle papir diamanter i sart rosa fra ferm living på lagersalg, og nogle diamanter i sort “tråd” og bordeaux julekugler fra søstrene grene. Nå jo, og så diverse papir til julestjerner i marmorprint som jeg også fandt i søstrene grene. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #13