GRAFISKE PLAIDER

NEW YEAR NEW CALENDAR

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

1/2/3/4/5

Et nyt år betyder også ny kalender (no shit sherlock), så derfor har jeg fundet nogle bud på hvordan en kalender anno 2013 kan se ud. Som I nok kan se, så er jeg mest til det simple look når det gælder kalendere, og især er jeg vild med Stendig kalenderen (3)- den måtte meget gerne flytte ind på min køkkenvæg! :-)
Hvis ikke I har lyst til at fyre mange penge efter en kalender, så kan det også gøres meget billigere ved selv at downloade en kalender til udprint. Nogle af jer husker måske Tatianas indlæg her om den fine geometriske udprintskalender :-)

Hvilken kalender kan I bedst lide?

Camilla Marie

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GRAFISKE PLAIDER