GREY WALL

PAPER DIAMONDS

 photo 79f077b1-2652-4b78-a052-18ee2b09a521_zps7954a269.jpg
En tendens jeg er ret vild med for tiden er diamanter – ikke så meget de skinnende af slagsen, som skal sidde på fingeren (bevares, sådan en ville jeg bestemt heller ikke ha’ noget imod at flashe!), men mere brugen af diamantformer i indretningen. Noget andet jeg også vild med for tiden er julepynt! Nu har vi jo ramt november, og så må man altså godt begynde at tænke på den slags. Jeg er måske lidt kedelig, når det kommer til julepynten herhjemme, for jeg er ikke så meget til kravlenisser og dens slags – mine øjne øjne kan bedst lide den lidt mere dæmpede udgave af julepynt. Derfor blev jeg også ret begejstret, da jeg så disse fine papirdiamanter fra Ferm Living, selvom mange nok vil mene at det ikke rigtigt er julepynt, men mere bare.. pynt? Men jeg synes de er så fine, og jeg ville med glæde smide dem på juletræet eller eventuelt bare på en grangren! Hvis man nu er den kreative type, kan man sikkert sagtens kreere noget lignende selv – hvis ikke, så kan de købes lige her.

Er I også faldet over noget fint julepynt i år? I er velkomne til at dele tips og idéer i kommentarfeltet :-)

Translation: It’s November now and I’m aldready thinking about christmas decorations. I found these paper diamonds from Ferm Living, and I think they would look great on the christmas three or maybe just hanging from a fir branch. You can buy them right here. What do you think?

Mette.

Photobucket

9 COMMENTS

  • Julie nm

    Er helt enig, de er virkelig fine! Og var det ikke en mulighed at lave dem ud fra skabelonen til beton diamanten? Hvis man bare folder den sidste af “siderne” ind og får en slankere diamant? Det vil jeg i hvert fald prøve :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Krogshede

    Hej søde Homesick. Dejligt med juleinspiration – kunne du ikke lave nogle DIY guides til hjemmelavet julepynt? Jeg selv er lidt ideforladt på det punkt lige nu, og vil gerne ha’ pynt op i mit nye lille hjem uden at det bliver for meget (læs helst ikke for meget rød men i neutrale farver) men hvor det stadigvæk bliver julet på den IKKE Gertrud Sand agtige måde – og det kan man ikke få i forretninger så meget af :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jo da, det skal nok komme. Men hvis du ikke kam vente, så kig under kategorien “christmas”, der ligger alle indlæggene fra sidste år :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marianne Helene

      Hvordan laver man disse diamanter?? :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • I love these.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg kender følelsen med at julepyntet ikke skal være for julet! I år har jeg selv indkøbt gennemsigtige glaskugler i Panduro, og så skal jeg igang med at lave nogle ophæng i hvid selvtørrende ler. Billigt og simpelt! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor sjovt, jeg lavede faktisk lige sådan noget ophæng i white clay den anden dag – det er nemlig super nemt, og ret så fint :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Debbie

    Ej hvor ser de fine ud – jeg tror jeg vil forsoege mig med at se om jeg kan lave dem selv :)

    http://www.debsverden.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREY WALL