A NEW CHAPTER

WARM AND SIMPLE INSPIRATION

via HOMESICK.nu via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuvia HOMESICK.nu
Source: Stadshem

Er det ikke bare nogle fine og stemningsfyldte billeder? Jeg synes simpelthen det er sådan en hyggelig bolig, som har en utrolig varm stemning, på trods af at indretningen er holdt forholdsvis simpel. Ligesom i indlægget her er jeg igen helt forelsket i skalstolene, og så synes jeg at det er en virkelig fin løsning på en arbejdsplads med det svævende bord, når man ikke har alverdens plads. Hvad tænker I? :-)

Translation: I just love these beautiful pictures. It’s such a nice and warm home, and like in this post I really dig the AJ chairs, and the small work space is really cool too! What do you think? :-)

Mette.

7 COMMENTS

 • Tine

  Flot lejlighed – ved du hvor gulvtæppet er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  SÅ lækkert! Har du nogle idé om, hvor sofaen er fra?
  Mange hilsner, Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Det der er virkelig en lækker lejlighed :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, such a beautiful apartment!
  Happy Tuesday and love from Oslo, Lali

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hejsa!
  Mit spørgsmål har godt nok ikke noget med det her indlæg at gøre, men tænkte der måske var større chance for at få svar, hvis jeg skrev her og ikke i et af de gamle ;-)
  Det drejer sig om Andy Warhol plakaterne. Jeg vil super gerne have en, men kommer ikke til Sverige foreløbig. Jeg har til gengæld fået mulighed for at printe ud i samme størrelse, så overvejer lidt, selv at få lavet en magen til på computeren og så printe ud.. Jeg vil dog bare lige høre, om i har mulighed for at kigge på jeres egne, og se om baggrunden er helt hvid som et almindeligt stykke papir eller om den er lidt mørkere i det? :-)
  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ér det bare pænt… Nogle gange kunne det være rart at få taget sådan nogle billeder af sin lejlighed, så man kunne se det i den store sammenhæng :P

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassy

  Hvor er sofatæppet fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NEW CHAPTER